Никита Джонсън се превървна в една от най-харесваните и мразени

...
Никита Джонсън се превървна в една от най-харесваните и мразени
Коментари Харесай

С нова силиконка под ръка: Какво се случва с Боби и Никита от Big Brother и защо се разделиха?

Никита Джонсън се превървна в една от най-харесваните и ненавиждани риалити звезди у нас. Татуираната българка предизвика остри реакции в нета, най-много поради външността си, която несъмнено не е по усета на мнозина. 

Така или другояче точно Никита завоюва Big Brother, а това не се хареса на много от тогавашните съквартиранти. Борислав Борисов пък бе нейно гадже. Той бе известне от челен сезон на шоуто, когато ходеше с Лили Клюкарката. За Боби се приказва, че има голям опит с дамите и има с какво да ги впечатлява. Не това обаче е главното тук, а какво се случва с тях през днешния ден.

Виж още: Хари, пази се! От през днешния ден в кината реалистичната кукла М3ГАН плаши дребни и огромни

Преди година Никита и Боби ръгбиста живееха дружно в Швеция, където имаха студио за татуировки. Двамата даже се снабдиха с мечтаното жилище в Банкя, за което даже писахме и ви показахме по какъв начин наподобява. Луксозно, съвременно и несъмнено не по джоба на множеството българи.

Днес обаче нещата сред двамата наподобява от дълго време са завършили. В началото на пандемията се чуха клюки, че Никита и Боби са поставили завършек на връзките си. Двамата по този начин и не разясниха за какво и какво се е случило посред им, само че Боби несъмнено е отворил нова страница в живота си.

Мачото има нова жена до себе си, която не е българка и се споделя Тимеа Хорват. Някои в нета се майтапят, че мацката приличала малко на Никита, само че без многото татуси.

Виж още: Мистерия с ножове и лук: Кой е най-гледаният филм на Netflix сега?

Никита Джонсън от своя страна не е супер дейна в обществените мрежи. Не е ясно сега има ли половинка до себе си, само че пък споделя много мнението си по разнообразни обществени въпроси, измежду които правата на дамите в арабските страни. Изглежда обаче, че Никита и Боби са запазили естествени взаимоотношения, тъй като не са изтрили общите си фотоси от обществените мрежи.

Изображение: https://www.facebook.com/borislav.borisov.5623, https://www.facebook.com/milena.johnson.14 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР