Ники ме чака на оня свят с добро и искам

...
Ники ме чака на оня свят с добро и искам
Коментари Харесай

Анита Мейзер с изповед от Сливенския затвор

Ники ме чака на оня свят с положително и желая да отида при него. Това показа Анита Мейзер в изявление за bTV година след нелепата гибел на брачна половинка ѝ Николай Димов.

„ В началото го сънувах по какъв начин ме води в полицията, с цел да ме оправдава, по какъв начин звъни на майка си и на сестра си, с цел да им каже, че е възкръснал. Знам, че ме чака на оня свят с положително. Имам възприятието, че моят дух е при него. Само тялото ми е тук. Усещането е ужасно “, описа Анита, която изтърпява присъдата си в Сливенския затвор.

„ Обвинявам се, че не си използвах акъла. Трябваше, когато изиска да го вържа със свински опашки, да му кажа, че няма да се занимавам с него. Не мислех какво се случва, тъй като стана доста бързо. Защо искаше да го връзвам, ще го питаме на оня свят. Като се съберем, ще му вършим изявление там “, прибавя тя.

„ Ники бе със ужасно его и никой не можеше да го накара да не прави нещо, в случай че не желае. Не знам дали ще изляза жива от пандиза, само че това не е значимо. За мен е по-важно да си отида от този свят ненабедена за ликвидиране “, споделя Анита.

„ Когато обичаш един човек и той изиска да направиш нещо, кой би се замислил за следствията? Не съм предполагала, че ще се случи това. Той си играеше със свинските опашки. Късаше ги като найлончета “, съобщи Мейзер.

„ Задуши се пред мен. Мъчех да отрежа свинските опашки, пробвах се и да ги намажа с веро, само че не можах. Направих всичко допустимо, с цел да предотвратя съдбовния излаз. Това е някаква недействителност. Не знам за какво Господ реши да ме вкара в тази обстановка. Каквото ме накара Ники, това направих ", прибавя тя.

Действията на Анита Мейзер били подбудени от боязън. Тя добави, че се страхувала от Милена - сестрата на Николай. Това е и повода три часа да не потърси Спешна помощ - поради връзките на Милена в полицията, а в случай че случката е била станала в Съединени американски щати, нямало и минута да се колебае.

„ Милена и фамилията му мислят, че съм го умъртвила и това е обикновено. Не съм решила да излъжа, излъгах, тъй като знаех сестра му какво ще ми аргументи. Знаех връзките ѝ и на какво е способна. Три часа нямаше по какъв начин да се обадя на полицията, опасявах се от тази жена, тя е доста отмъстителна”, споделя Мейзер.

„ Няма по какъв начин да убиеш човек, в случай че нямаш сърце. Принудих се да се призная за отговорна. След пет месеца в ареста откачих. Без виновност станах отговорна. Прокурорката ми сподели, че в случай че се призная за отговорна, има 99% възможност да получа условна присъда. Това обаче не стана. Когато чух присъдата за 3 години затвор, колабирах “, споделя Анита.

„ Дъщеря ми плачеше по телефона. Питаше ме по какъв начин съм могла да призная виновност, като не съм го умъртвила. Не устоях. Исках да отида при него “, прибавя тя.

„ Аз съм от дебилите. Благодаря на доцент Иво Христов, че сподели това! Той ми оказа помощ доста. До преди два-три дни не съм погледната нито един документ, обвързван с делото, тъй като като знам какви нелепости има, стартирам да трептя. В тях открих доста неточности. Искрено се надявам да ми се почисти името “, споделя Мейзер.

Тя се обърна към сестрата и майката на Николай с думите „ Съжалявам, само че не съм отговорна за това, което се случи “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР