Ники Китаеца се гмурна в дебрите на сладкарството и започна

...
Ники Китаеца се гмурна в дебрите на сладкарството и започна
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Азис върти нелегален бизнес с бонбони

Ники Китаеца се гмурна в дебрите на сладкарството и стартира да продава домашни бонбони. Последните няколко месеца мускулягата продава протеинови изкушения, които по думите му подготвя напълно самичък. Ники съумява да развива сладкарския си бизнес единствено и само в обществените мрежи. Малките бонбони нямат цени. А поръчките Китаеца приема единствено на персонално известие. Това навежда на мисълта, че люлинският фитнес фанатик няма комерсиална регистрация, като не предстои на никакви инспекции.

Бонбоните купуват последователки, които старателно се пробват да смъкват някое друго кило, само че не се лишават от сладости. Николай Първанов, както същинското име на здравеняка, в последните години се отдаде напълно на здравословния метод на живот, спорта и популяризирането им. Профилът му бъка от препоръки за вярно хранене и всекидневие.

Голите фотоси на брачна половинка на Азис наслада окото

и издигат още повече рейтинга му в очите на дамите. Плътно до него във всичките му приумици и инициативи е някогашната фолк певица Виолета, която е негова спътница и в живота. Макар да имаха много бурни взаимоотношения преди години и тя не един път да го гони, в този момент Вили и Ники са дружно и настояват че са щастливи. Връзката им с Азис, за който Китаеца беше женен, е изцяло прекратена и съгласно слуховете те не поддържат контакт от години, написа „ България Днес”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР