Ники Кънчев се завръща в ефира на NOVA с нов

...
Ники Кънчев се завръща в ефира на NOVA с нов
Коментари Харесай

„Голямото преследване“ и голямото завръщане на Ники Кънчев по NOVA

Ники Кънчев се завръща в ефира на NOVA с нов формат – сензационната телевизионна игра „ Голямото гонене “.

„ Голямото гонене “ е един от най-успешните сега телевизионни формати. Това е ново потомство игра, която се излъчва в 19 страни. Много сполучливо предаване, в което се дават доста пари, само че и се губят доста пари. В него няма да бъда самичък и сега диря и поканвам А-отбора на знаещите в България.

Това ще са хора, които ще играят против участниците. Аз ще съм в позицията на модератор и ще съм по-скоро от страната на играчите, а тези „ преследвачи “ ще се опитат да ги заловен, да ги надиграят и да им вземат парите. Всичко това ще се случва пред очите на феновете и ще е доста забавно. В началото „ играчите “ играят за себе си, след което дават отговор на въпроси като тим и в края има едно финално гонене “, разяснява известният публицист и водещ Ники Кънчев в студиото на „ На фокус с Лора Крумова “.

„ Бих желал да върнем мозъка като полезност. За едни от най-големите спечелили в „ Стани богат “ преди десетина-петнайсет години ми звъняха предприемачи, които желаеха да ги наемат на работа. С някои от тях подкрепям контакт и следва да ги забележим. Ще създадат завръщане. Ще има и такива от други формати и надпревари. Бих ги определил като национални първенци “, споделя още Ники Кънчев.

„ През последната половин година доста ми хареса обединяването в политиката – четворно или даже петорно. Това е тим. При мен в предаването „ Голямото гонене “ ще има даже четирима играчи, които ще би трябвало да си оказват помощ. Това е доста забавно, тъй като би трябвало да загърбиш малко от себе си и да дадеш на другите “, споделя той за идното телевизионно предаване, което феновете на NOVA ще могат да гледат през есента.

„ Голямото гонене “ е игра, в която да не знаеш коства скъпо. Няма ограничавания за парите, които се печелят – може да са 100 000, 200 0000. Сделката се подписва на място пред екрана и играчите си създават парите. Но е допустимо и „ преследвачът “ да ги хване и да ги изгубят “, добавя Кънчев.

„ Стани богат “ ми даде доста и посредством него открих едни от най-умните хора в България. Беше предизвикателство да дойдат, защото постоянно се акцентира, че знанието е на по-ниско ниво. У нас се ценят деятелност, ловкост, експедитивност или сръчност, само че знанието съвсем в никакъв случай не е носело стойност “, споделя водещият.

„ Не се смятам за доста интелигентен, а по-скоро образован и предвидлив. Според мен най-умни са математиците и новото потомство IT експерти. Някой от тях споделят, че предаването ги е възпитало. Бих желал да разпознаваем мозъка. Той е директно обвързван и с времето, в което живеем. Някои от огромните открития като имейла, мобилните телефони, обществените мрежи не можеха да се случат преди 50 години. Технологиите се развиват и дават опция на предприемчиви хора да създадат нещо тъкмо в този миг. От предаването научих доста забавни неща. Например знаеш, че съм почитател на аления тим, само че за синия тим научих нещо неповторимо от един от нашите участници. Това е, че първият екип на Левски е бил в червено-синьо и то направен в Букурещ. И когато левскарите си направиха празник бяха облечени в такива фланелки. “

Какво е възприятието да се завърне в една забавна интелектуална игра?

„ Не съм плакал с крокодилски сълзи, че не съм водещ на едно или друго предаване. Приемам нещата метафизичен и не преставам напред. Радвам се, че пристигна тази опция от страна на NOVA, която като мен е доста въодушевена. Изгражда се супер студио край София и поканвам хората да идват на кастинга, който ще стартира всеки миг. Предаването не е единствено за университетски мозъци. В момента тече кастинг за „ преследвачите “, а всички останали са добре пристигнали. Предаването не е единствено за хората от quiz клубовете, които си имат тяхна просвета. Да заповядат и те, несъмнено, само че форматът е за всички. Изненадвал съм се от хора от дребни градчета. Един от най-хубавите играчи бе Илия Георгиев от Свищов, който ни разруши.

NOVA още веднъж хвърля предизвикването да среща и да търси такива умни хора. Когато отговаряш на въпроси за несъмнено време, това е метод за „ играчите “ да натрупат пари. Необходими са бързи реакции, а по-късно би трябвало да играят против „ преследвачите “. С този формат желаеме да върнем умните хора на телевизионния екран. Играта ще се излъчва всеки работен ден от 18.00 ч. и стартира през есента. NOVA е подготвена, аз също “, признава водещият.

За персоналните провокации

В последно време усещам, че надграждам. Занимавам се с организация и помощ в благотворителни дела. Търсят ме доста майки на деца аутисти и има една нова наклонност за преливане на стволови кафези, които биха помогнали на 4-5 годишни деца. Сега с предаването „ Голямото гонене “ си пристигам вкъщи. Никога не съм изневерявал на NOVA. Имам спиране през последните 3-4 години, само че това е моето място. Паузата беше хубава за мен, тъй като поглеждащ всичко от страни. Важно е да не правиш нещо непременно, тъй като това проличава. За мен образованието е обвързвано с мозъка. Трябва да имаме самочувствие и познания. Да се подхожда с възторг и чисто сърце “, споделя Ники Кънчев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР