Ники Кънчев се опитва да спазва диета, след като му

...
Ники Кънчев се опитва да спазва диета, след като му
Коментари Харесай

Ники Кънчев хапва сладко въпреки диабета

Ники Кънчев се пробва да съблюдава диета , откакто му откриха диабет, само че от време на време не устоя и се подава на изкушения, вредящи на здравето му, видя HotArena .

Преди дни емблематичният водещ на Нова се подслади в заведение на ул. „ Цар Иван Асен II ”, а сходно държание е противопоказно при хора със захарна болест.

В сладкарницата, намираща се на метри от вкъщи му, гонещият 60 години публицист влезе, с цел да вземе пастичка за щерка си Мари-София. Дегизиран с черни слънчеви очила, той поръча да му опаковат за у дома парче френска селска торта. Продавачката постави лакомството в картотена кутийка, след което общително попита Ники дали няма да си вземе нещо и за консумация на място. След известно съмнение, журито на „ Маскираният артист ” изиска специалитета на функциониращото още от времето на соца заведение – боза, в която е разбъркан сладолед лично произвеждане.

Служителката пусна две ледени сметанови топки в цялостната с резлива течност халба, а Ники й заплати с десетолевка.  Известният с пословичната си пестеливост водещ на „ Биг Брадър ” и „ Стани богат ” изчака да му върнат левче ресто и чак тогава се насочи към изхода. Излязъл пред сладкарницата, той се настани на една от масите й навън, смъкна очилата си и извади мобилния си телефон.  В идващите петнайсетина минути сърфираше в интернет, като понякога отпиваше и по глътка боза.

Захарната болест, поради която на Кънчев му е неразрешено да употребява сладки храни и питиета, му бе открита преди 4-5 години. Той още тогава призна пред обществеността за диабета си, само че посочи, че не е инсулинозависим. „ Причината за положението ми е огромният стрес, на който съм подложен ”, сподели по това време Мистър „ Биг Брадър ”, предават от Уикенд .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР