Ники Кънчев направо се хвана за главата от незнанието на

...
Ники Кънчев направо се хвана за главата от незнанието на
Коментари Харесай

Ники Кънчев остана без думи: Изуми се от незнанието на адвокатка

Ники Кънчев напряко се хвана за главата от незнанието на младата адвокатка Василена Георгиева,. С огромни старания тя съумя да изкара 1500 лева, само че в мрежата я направиха на  нищо.

Участничката провокира подигравката на водещия. Той се чудеше и маеше  накъде да гледа, слeд като тя не можа да отговори на обикновени въпроси даже за 500 лева

За да стигне до 400лв, Василена трябваше да познае чий разказ е на Карл Май,  а тя без терзание съобщи, че не е чувала за него. Това незабавно роди коментар на  страницата на шоуто.

" Младата " интелигенция ", " Ужас! Изгонете я! ", " Пускайте ги на едно равнище най-малко за право на присъединяване. Никой почитател на предаването не желае да гледа такива участници. Добре най-малко, че си призна, че я е позор ", гласят единствено дребна част от възмутителните реакции в мрежата.

Тъпотията й ескалира, когато след това обърка световноизвестният артист Роби Уилямс. Накрая не съумя да отговори и на въпрос какво в киното се назовава " фарт ", само че защото нямаше жокери, с които да си помогне, отпадна.

„ Как може да се излагат хората по този метод. Като си знаят потенциала да не вземат участие “ – недоволстват почитатели в социалките.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР