Ники Кънчев е бил винаги свързан с Нова телевизия.Трансферът му

...
Ники Кънчев е бил винаги свързан с Нова телевизия.Трансферът му
Коментари Харесай

В БТВ Ники Кънчев заби нож в гърба на Нова тв

Ники Кънчев е бил постоянно обвързван с Нова телевизия.

Трансферът му в БТВ е преломен миг.

Със старта му като водещ на " Стани богат " той безусловно събори Нова тв по рейтинг в събота вечер.

Пролетният сезон на bTV започва с извънредно висок зрителски интерес към специфичното благотворително издание на СТАНИ БОГАТ и огромното завръщане в играта на Ники Кънчев, съобщи БТВ.

Първият специфичен епизод от новия сезон на шоуто прикова 38,4% от феновете пред екрана (All4+, източник: ГАРБ) в съботната вечер на 17 февруари и отчитайки двойно по-висок резултат по отношение на втората телевизия в класацията в същия часови слот.

Популярни лица от екрана отговаряха на въпросите на Ники Кънчев и завоюваха 20 000 лева за идеята „ Топъл обяд “ на Българския Червен кръст, в поддръжка на възпитаници в неравностойно състояние и техните родители.

Инициативата се осъществя за 20-а поредна година и досега е предоставила безвъзмездна храна на общо 23 845 нуждаещи се деца от цялата страна. Благотворителният епизод бе предпочетен от 32,4% от феновете в дейна възраст (18-49; източник: ГАРБ), като най-гледаната част от предаването е играта на Евелин Костова и Бойко Кръстанов и отговора на въпроса „ Какъв артикул се предлага в първия заплатен ефирен клип, излъчен в Съединени американски щати на 1 юли 1941 година? “, проследен от над 1 милион фенове (All4+, източник: ГАРБ).

 „ Още в първите епизоди от новия сезон на стола на благосъстоянието ще седнат изключителни 18-годишни младежи, които даже не са били родени, когато СТАНИ БОГАТ е стартирал в България. Това е същински комплимент! Щастлив съм и от наличието на 80-годишна дама, която желае, може и играе! “, показа през днешния ден вълнението си Ники Кънчев в студиото на „ Тази заран “ по bTV.

Епизодите от новия сезон на СТАНИ БОГАТ стартират довечера от 18:00 ч. по bTV и ще се излъчват всяка делнична вечер по същото време.

 

В идващите дни стартират и още от най-очакваните телевизионни излъчвания в прайм-таймa на пролетната стратегия на bTV – „ Dancing Stars “ (20 февруари), „ Ергенът 3 “ (21 и 22 февруари), „ Аз обичам България “ (23 февруари), „ Бригада Нов дом “ и „ Вкусът на България “  (24 февруари) и българските сериали „ Съни бийч 3 “ и „ АЛФА “ (25 февруари).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР