Ники Илиев е поредното лице на Би Ти Ви, което

...
Ники Илиев е поредното лице на Би Ти Ви, което
Коментари Харесай

И Ники Илиев отиде в Нова! Любимецът на Би Ти Ви снима при конкуренцията „Полицаите от края на града”

Ники Илиев е следващото лице на Би Ти Ви, което към този момент работи за Нова тв, научи HotArena.

Актьорът-режисьор, който досега поддържаше топла връзка само с първата частна национална телевизия, от няколко дни снима сериал на конкуренцията .

Продукцията, в която е зает русокосият някогашен манекен, е новата комедия на канала – „ Полицаите от края на града ”. Самият Ники преди няколко дни се похвали, че работи там. В сериала играят най-известните лица на „ Господари на ефира ” отпред с Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, допълнени от Герасим Георгиев-Геро, Румен Угрински, Мария Игнатова, Милица Гладнишка и други

Всички те са под управлението на продуцента Магърдич Халваджиян , а в този момент към този момент – и на Ники Илиев като режисьор . Куриозното е, че стартът на работата му за конкуренцията става откакто месеци наред екипът на Би Ти Ви бе ангажиран да популяризира най-новия му филм „ Нокаут ” по всички вероятни способи – с филмови откъси в рекламния блок, с изявленията на актьорите във всички вероятни утринни блокове, с участия в предаването „ Като на кино ”, с изявления в интернет медиите на групата и т.н. 

До момента телевизионните изяви на Ники като режисьор са били свързани само с Би Ти Ви. В момента тече сериалът „ Скъпи наследници ”, където синеокият блондин има сериозна интервенция в много от епизодите. В продукцията играят вуйчо му Георги Кадурин и най-близките му сътрудници – Любо Ковачев и Орлин Павлов , които са абонирани и за неговите кино планове.

Преди време Ники се изявяваше и в друга продукция на малкия екран – „ Домашен арест ”, където бе освен режисьор, само че и сценарист на някои епизоди. С Би Ти Ви са свързани и трите кино кино лентата, които е снимал досега – „ Нокаут ”, „ Живи митове ” и „ Чужденецът ” .

Затова е необичайно, че внезапно той се мести при конкуренцията. „ Или от Нова са му дали доста пари, или от Би Ти Ви са спрели да му заплащат ”, разясняват негови сътрудници зад тила му. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР