Ники и Изабела се опитват да изяснят отношенията си, но

...
Ники и Изабела се опитват да изяснят отношенията си, но
Коментари Харесай

Изабела и Ники прекрачват прага на приятелството в „Следвай ме“

Ники и Изабела се пробват да изяснят връзките си, само че ще съумеят ли да разрешат обстановката, без да разбият нечие сърце? Отговорът на този въпрос се крие в премиерния епизод на уеб сериала първо във.

Всички с боязън стягат багажа и отпътуват за вълнуващо зелено учебно заведение. Без да подозират какво ще им донесе това прекарване, Изабела и Ники взимат със себе си и половинките си. Йоан е с Петя, Катя с Петьо , само Алекс отпътува самичък. Защо обичаният на стилното гуру Алекс отхвърля да се причисли, не пропускайте да разберете в премиерния епизод на.

Предизвикателствата на зеленото учебно заведение стартират още сега, в който учениците се разпределят по стаи. Марти е с Изабела, Петя с Катя , само че с кого ще съжителстват Дани и Ники през идващите дни вижте първо във.

В компанията на двойките царува естетика, която следва да бъде разрушена от появяването на Габриела (в ролята Биляна Лазарова). Габи е едно от най-популярните девойки в нейното учебно заведение и по случайност се оказва позната на Катя. От къде се познават и за какво наличието на Габриела всява ужас в компанията на влюбените двойки?
 Следвай ме NOVA-->
Защо Габриела афишира война на Изабела и компания? Кой от обичаните ни герои се поддава на изкушението на сърцето? Не пропускайте да разберете в премиерния епизод за четвърти сезона на уеб сериала, първо във

Може да следите всеки понеделник и четвъртък във.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР