Никълъс Латифи с Уилямс даде най-доброто време в последната свободна

...
Никълъс Латифи с Уилямс даде най-доброто време в последната свободна
Коментари Харесай

Латифи изненада всички в дъжда в последната свободна тренировка преди Ган При на Унгария

Никълъс Латифи с Уилямс даде най-хубавото време в последната свободна подготовка преди утрешното Гран При на Унгария на пистата Хунгароринг край столицата Будапеща.

Той приключи на мократа писта с време от 1:41.480, на +0.661 сек и на +0.901 сек надлежно пред Шарл Льоклер с Ферари и съотборника си Александър Албон.

В най-трудните условия от началото на уикенда, Уилямс се ориентира най-добре и взе първо и трето място в сеанса, като сред тях се вклини водачът на Ферари, който бе най-бърз във втората подготовка през вчерашния ден. Топ 10 допълниха още международният първенец Макс Верстапен (Ред Бул), Джордж Ръсел (Мерцедес), Фернандо Алонсо (Алпин), Карлос Сайнц (Ферари), Ландо Норис (Макларън), Себастиан Фетел (Астън Мартин) и Кевин Магнусен (Хаас). Седемкратният отличник на планетата Люис Хамилтън с Мерцедес още веднъж изпита усложнения и приключи за втора поредна подготовка на 11-та позиция.

Квалификацията за Голямата премия на Унгария е по-късно през днешния ден от 17:00 часа българско време, а следващото съревнование от календара на Формула 1 на пистата Хунгароринг започва на следващия ден от 16:00 часа б.в.



Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР