Никакви доставки на оръжия за киевския режим няма да могат

...
Никакви доставки на оръжия за киевския режим няма да могат
Коментари Харесай

Захарова: Всяка доставка на оръжия за Киев няма да може да отмени целите и задачите на специалната военна операция

Никакви доставки на оръжия за киевския режим няма да могат да анулират задачите и дилемите, сложени при започване на специфичната военна интервенция. Това сподели по време на брифинг говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, оповестяват съветски медии.

„ Всяко доставяне с оръжия на режима в Киев няма да може да анулира задачите и дилемите, които бяха сложени при започването на специфичната военна интервенция ", сподели Захарова, разяснявайки присъединяване на украинския президент Володимир Зеленски в Г-7.

„ Руската страна ще продължи прецизно да потиска всевъзможни терористични офанзиви, както беше с диверсантите в Белгородска област.

Разбира се, никой няма да може да засенчи успеха в Артемовск. Диверсантският набег на 22 май в Белгородска област, предопределен да сътвори неправилно усещане измежду натовските куратори на киевския режим за избрана висока бойна дарба на въоръжените сили. Силите на Украйна и по този начин нататък, всичко това се провали. Всички сходни терористични офанзиви ще продължат да бъдат строго потушавани ", добави още Захарова.

„ Забелязваме все по-агресивни изказвания на западни чиновници, които просто не се двоумят да приканват за бомбардиране на мирни съветски райони. Те се държат подло ", съобщи Захарова.

В понеделник украинска диверсионно-разузнавателна група навлезе на територията на Грайворонски регион на Белгородска област. По последни данни 13 цивилни са ранени, а стара жена е умряла при евакуацията. Режимът на антитерористична интервенция (КТО), въведен в понеделник в Белгородска област поради нападението на украински диверсанти, е анулиран. Във вторник формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-лейтенант Игор Конашенков съобщи, че съветските военни са блокирали и победили украинските националистически формирования, нахлули в района по време на КТО.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР