Никакви доказателства, потвърждаващи осъществяване на дейност, несъвместима със статута им,

...
Никакви доказателства, потвърждаващи осъществяване на дейност, несъвместима със статута им,
Коментари Харесай

Руското посолство: Никакви доказателства!

Никакви доказателства, потвърждаващи реализиране на активност, несъвместима със статута им, не бяха показани. Това оповестиха от Посолството на Русия в София във връзка експулсирането на двама дипломати, упрекнати в шпионаж.

" На 24 януари Посланикът на Русия в България беше поканен във Външното министерство, където му бяха връчени ноти за оповестяване на посланик на Посолството за «персона нон грата» и за оповестяване на чиновник на Търговското посланичество за недопустим в сходство с чл.9, пар.1 на Виенската спогодба на дипломатическите връзки от 1961 година Никакви доказателства, потвърждаващи реализиране на активност, несъвместима със статута им, не бяха показани ", показаха от посолството.

" Въпросните сътрудници ще изоставен страната в посочените в нотите периоди. Руската страна си резервира право за ответни дейности. Заедно с това считаме решението на българските управляващи да разпространят тази информация в общественото пространство преди да бъде публично известено Посолството за неотговарящо на обичайно градивния дух на връзките сред страните ни ", оповестиха още от съветското посолство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР