Никаква Украйна не е имало в историята на човечеството преди

...
Никаква Украйна не е имало в историята на човечеството преди
Коментари Харесай

Путин: Не е имало Украйна в историята на човечеството преди появата на Украинската ССР

Никаква Украйна не е имало в историята на човечеството преди появяването на Украинската ССР, означи съветският президент Владимир Путин във вторник на среща с ръководителя на Конституционния съд на Руската федерация Валерий Зоркин, оповестява ТАСС.

Зоркин донесе на президента карта, формирана във Франция през ХVII век, където са обозначени земите, които са били част от Руското царство, Казакия, Жечпосполита и особено означи, че Украйна не съществува на тази карта.

" След Октомврийската гражданска война започнаха да се образуват всевъзможни квазидържавни формирания и руската власт сътвори Съветска Украйна, това е добре известно. А преди този момент в историята на човечеството не е имало никаква Украйна “, сподели президентът, разглеждайки дружно със Зоркин рядката карта.

Председателят на Конституционния съд изясни, че е решил да уточни неналичието на Украйна на картата " в името на истината ". „ Това е един от документите, несъмнено “, кимна му Путин. Продължавайки да учи остарялата карта, друският президент означи: „ Е, да, (земите на Украйна) бяха част от Жечпосполита. (…) Разбира се, не всички територии на Съветска Украйна (бяха част от нея), а единствено северозападната част. "

Зоркин на собствен ред обърна внимание на обстоятелството, че картата е направена от французи. „ Е, откакто са отбелязали какво се е случило. Отбелязали са на картата какво се е случило в живота, на земята “, приключи президентът Путин.

Инфо: ТАСС

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР