Никаква конкретика. Само едни заучени фрази. Ако искате да ви

...
Никаква конкретика. Само едни заучени фрази. Ако искате да ви
Коментари Харесай

Как спряганият за премиер на ГЕРБ Даниел Митов няма отговор на нито един въпрос

Никаква конкретика. Само едни заучени изречения. Ако желаете да ви стане ясно какво въобще се случва, ами чакайте. „ когато се съберем “ и „ когато тръгне Народното събрание “.

Единственото ясно, несъмнено, са непрестанните хвалби и това, което от ГЕРБ не стопират да повтарят от вечерта на 4 април насам:

„ Безспорно ще продължаваме да бъдем политически фактор. Като първа политическа мощ ГЕРБ е длъжна да направи оптимално и изрично изпитание да сформира кабинет. Дължим го на 840 000 български гласоподаватели “.

„ Задавали са ми въпроса за премиерския пост, само че за мен водачът на партията би трябвало да си е претендент за министър председател. Няма по какъв начин да обсъждаме все още. Борисов няма да реши самичък кой да бъде препоръчан за министър-председател. Водят се диалози. Той умее да слуша и да чува. Предполагам, че за някои имена към момента се мисли “, уклончиво отговори Митов.

Той не беше на ясно и дали Политическа партия ГЕРБ ще поддържат спряганата за нов ръководител на Народното събрание Ива Митева от „ ИТН “.

Припомняме, че през вчерашния ден Изборът му не е по никакъв начин инцидентен. Той бе външен министър от квотата на “Реформаторския блок”. Очевидно задачата е “Демократична България” да бъде надали не принудена да поддържа “своя човек” в лицето на Митов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР