Никак не му е хубаво на човек да страда. Колкото

Никак не му е хубаво на човек да страда. Колкото ...

Зодиите, които са обречени на страдание през ЮЛИ

Никак не му е хубаво на човек да страда. Колкото по-скоро изтрием сълзите от лицето и сменим тъмните очила с розови такива, толкова по-живи ще се почувстваме. За съжаление обаче всеки от нас преминава през трудни етапи от живота си.

Причините за това могат да са наистина много. Понякога тъгата е в резултат от безпаричие, друг път се дължи на несподелена любов. Много от мъжете и жените по цял свят страдат заради загуба на близък човек или пък друга несполука в живота си.

Каквото и да ни е подготвил животът, най-важно е да сме смели и да вярваме, че след поройните дъждове изгрява слънце и на хоризонта се появява ярка дъга.

Ето и зодиите, за които месец ЮЛИ ще бъде тъжен:

Рак

Раците са доста инати по природа. Те са склонни месеци наред, а дори и години, да не проговорят на близък човек, който е накърнил тяхното достойнство. За съжаление представителите на зодията не могат да изкоренят тази черта от характера си и често пъти си патят от това.

През месец ЮЛИ те ще се чувстват тъжни и самотни, защото ще им липсва комуникацията с близък човек от семейството. Това ще пълни очите им със сълзи и ще им е трудно да се усмихват на слънцето, облаците, тревите, цветята.

Близнаци

Понякога Близнаците изпадат в доста странни състояния. Без да има конкретна причина, те губят стимул да се развиват и да водят битките с живота. Много е вероятно това да е резултат от тяхната нежна и ранима душа.

Ние няма как да сме сигурни в това. Едно обаче е ясно – на представителите на зодията им предстои да се сблъскат с не малко трудности и перипетии през летния месец. Тяхната тревога този път ще е свързана с липсата на финанси и това безкрайно много ще ги натъжава.

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през ЮЛИ 3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през ЮЛИ
Когато човек реши да поеме по нов път, той трябва първо да приключи с миналото, така че прегръдките му да са свободни за бъдещето. Не е...

Скорпион

Скорпионите обичат да гонят целите си до последно. Те не са от хората, които са свикнали да се предават. За тях борбеността е едно от най-важните неща. През ЮЛИ тази зодия ще изпадне в депресия, тъй като нещата, свързани с бизнес начинанията, изглеждат непоправими.

Ще им е трудно на представителите на зодията да поправят разрушеното сами и затова ще изберат да разчитат на най-близкия си човек.

Не унивайте и не навеждайте глави надолу, защото ЮЛИ е кратък. Скоро нещата ще се подредят по начин, за който силно мечтаете!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com