Никъде не е споменавано името на г-н Румен Радев, от

...
Никъде не е споменавано името на г-н Румен Радев, от
Коментари Харесай

Високо напрежение! Жельо Бойчев и Маноил Манев се счепкаха люто в ефир

Никъде не е споменавано името на господин Румен Радев, от който и да е представител на ГЕРБ, по тематиката с изтребителите, само от Българска социалистическа партия му загатнаха името. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в спор с представителя на Българска социалистическа партия Жельо Бойчев по тематиката ГЕРБ против президента за изтребителите. " Лично господин Цветанов си разреши да упрекна господин Радев, прозвучаха доста тежки думи. Мислите ли, че господин Цветанов си разрешава да приказва срещу Радев без да го е съгласувал с Борисов, разигравали са един спектакъл. Партия ГЕРБ криволичи, трансформира си позицията ", захапа го от своя страна социалистът в ефира на Нова телевизия.

" Вчера разговарях с премиера, той ми се обади и категорично ми разпореди да озвуча нещо доста значимо. ГЕРБ не разяснява такива личностни нападки, жълтини, неща, които нямат връзки към страната.

Ние се занимаваме с политики, ще разясняваме това, което се случва с милиард и половина български лв., които би трябвало да бъдат рационално и следено изхарчени за рационализация на българската войска. Правите президента на България участник в нещо, което не трябва ", съобщи Манев.

" За следващ път лъжете българските жители ", отвърна му Бойчев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР