Ник Кирьос заяви, че е готов за голямата сцена и

...
Ник Кирьос заяви, че е готов за голямата сцена и
Коментари Харесай

Кирьос: Готов съм за голямата сцена

Ник Кирьос съобщи, че е подготвен за огромната сцена и " Род Лейвър Арина ". Австралиецът демонстрира отлична форма и след победа със 7:5, 6:4, 7:6(2) над Виктор Троицки се класира за третия кръг на Australian Open. Той изигра първите си два мача на " Хайсенс Арина ", който е обичаният му корт на комплекса.

Двубоят с Троицки бе изпълнен с спирания. Един от феновете се опита да изнерви Кирьос и бе изведен от трибуните, хеликоптер мина над корта по време на срещата, а проблеми с озвучителната система накараха съдията да изключи микрофона си, както и музиката на корта бе изключена.

" Усетих, че атмосферата изцяло се промени. Когато микрофоните работята, музиката и останалите неща те въвеждам в темп, а през днешния ден малко изгубих ритъма си, показа Ник. Той добави, че желае идващият му мач, който е против Жо-Вилфред Цонга, да бъде се играе на " Род Лейвър Арина ". " Мисля, че съм подготвен за него. Играл съм много пъти там. " Род Лейвър " е един от най-хубавите игрища в света ", добави Кирьос.

.@NickKyrgios always has time for his young fans #AusOpen pic.twitter.com/AdsEmTaU1E
— #AusOpen (@AustralianOpen) 17 January 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР