Ник Кирьос за пореден път даде индикация, че оттеглянето му

...
Ник Кирьос за пореден път даде индикация, че оттеглянето му
Коментари Харесай

Кирьос: Искам да отида на Бахамите и да не правя нищо


Ник Кирьос за следващ път даде индикация, че отдръпването му от тениса не е надалеч. В диалог онлайн със свои фенове в Instagram 27-годишният австралиец още веднъж съобщи, че надали ще продължава да играе след 30-годишна възраст.

„ Направете го забавно, позабавлявайте ме и аз също ще ви позабавлявам “ – написа финалистът от Уимбълдън. На въпроса на собствен почитател дали ще бъде част от Тура и откакто навърши 30 години, Кирьос отговори „ Честно казано, евентуално не. Иска ми се никой да не ме тормози. Може би ще отида в къщата ми на Бахамите и по през целия ден ще си седнал съм, без да върша безусловно нищо “.

Това надалеч не е първият случай, в който Кирьос приказва за отдръпването си от тениса. В началото на 2020 година той показа, че има намерение да е част от Тура още няколко години, след което да се посвети на кариера в региона на видео игрите. На тазгодишния US Open негово изявление преди четвъртфиналния му дуел с Карен Хачанов накара мнозина да спекулират, че това може да се окаже последният шампионат в карирерата на колоритния австралиец при положение, че завоюва купата.

„ Това е последният огромен шампионат за годината. Ще опитаме да преминем през него като се подтикваме един различен и резервираме позитивната си настройка. Следващата седмица се прибирам вкъщи, само че вероятно след още три мача тук повече няма да ми се постанова да играя тенис “.

За благополучие на неговите почитатели, този сценарийн не се сбъдна. Кирьос загуби на четвъртфинала в Ню Йорк, след което доближи до същата фаза на ATP 500 шампионата в Токио, само че бе заставен да се отдръпна от конкуренцията поради контузия в коляното. Следващият шампионат в календара на Кирьос е този в Базел, който ще се организира от 24 до 30 октомври.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР