Ник Кирьос се изказа ласкаво за Григор Димитров след вчерашния

...
Ник Кирьос се изказа ласкаво за Григор Димитров след вчерашния
Коментари Харесай

Кирьос: С Григор сме добри приятели, този мач ми се отрази добре


Ник Кирьос се изрече ласкаво за Григор Димитров след вчерашния мач посред им на демонстративния шампионат World Tennis League в Дубай. По стратегия австралиецът трябваше да се изправи против Новак Джокович, само че малко преди дуела сърбинът съобщи, че не се усеща добре и не е в положение да играе. Кирьос показа, че е бил отчаян, че няма да има повтаряне на финала на Уимбълдън, само че все пак мачът против Димитров му се е отразил добре.

„ Ясно е, че бях доста разчувствуван да се изправя против Джокович поради финала на Уимбълдън и всичко останало. Исках да излезе на корта дружно и да се позабавляваме. Той обаче би трябвало да се грижи за тялото си и изцяло разбирам това. Предстоят му няколко месеца, в които упованията към него ще са големи, тъй че не ме изненадва това, че е решил да не играе, в случай че не е бил подготвен на 100 % “ – разяснява международния №22 пред The National News след мача.

„ С Григор обаче сме положителни другари и за мен беше отлично въпреки всичко да изляза на корта и да подложа тялото си на такова натоварване. С всеки минал ден се усещам малко по-добре физически. Откакто съм тук, изиграх два сложни мача на сингъл, само че все пак се усещам добре и нямам никакви проблеми, което е бонус “ – добави първата ракета на Австралия.

На Григор Димитров му следва още един мач на смесени двойки в шампионата. Утре (23 декември) той е Паула Бадоса ще се изправят против Холгер Руне и Южени Бушар. В същия ден Кирьос ще играе с Александър Зверев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР