Ник Кирьос и Танаси Кокинакис са събитието на турнира на

...
Ник Кирьос и Танаси Кокинакис са събитието на турнира на
Коментари Харесай

„Ще спечелим турнира“: Шоуто на Кирьос и Кокинас на двойки продължава


Ник Кирьос и Танаси Кокинакис са събитието на шампионата на двойки в Мелбърн. Двамата към този момент се класираха за четвъртфиналите, а по пътя отстраниха съществени съперници, в това число №1 в схемата Павич/Мектич.

Днес те преодоляха Ариел Бехар и Гонзало Ескобар – 15-ите сложени, които през предишния сезон завоюваха два трофея, а откриха този с край в Аделаида.

Австралийците се постановиха с 6-4 4-6 6-4 пред цялостни трибуни и още веднъж се оправиха сполучливо със задачата да забавляват публиката.

Интервюто след мача и конференцията им също способстваха за шоуто, което дават.

На корта Кирьос се закани, че двамата ще завоюват шампионата, а Танаси дефинира другарството им за основната съставна част зад резултатите: „Познавам го още откогато беше цялостно дете от Канбера.“

На конференцията пък двамата разкриха, че за пръв път одобряват шампионат на двойки толкоз съществено и поставят спомагателни старания, с цел да се възстановят сред мачовете и да се приготвят пълноценно.

„Променяме играта, рейтингът на шампионата се покачва,“ сподели Ник, а Танаси добави, че някои от мачовете им се гледат повече от тези на състезатели на сингъл, които навлизат надълбоко в схемата.

И двете изявленията бяха придружени от доста смешки и положително въодушевление, както и от някои съществени тематики и отговори. Кирьос означи, че вижда смяна в метода на уредниците и медиите – повече внимание се обръща на другите характери, които съгласно него е основно за спорта:

„През последното десетилетие всичко се въртеше към трима души,“ сподели той, като отличи Шаповалов и Оже-Алиасим за два от забавните гении, които заслужават да бъдат следени от близко и да бъдат отразявани по-обстойно.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР