Ник Кирьос и Карен Хачанов ще се изправят един срещу

...
Ник Кирьос и Карен Хачанов ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Обиди и обвинения в липса на интелект: Враждата между Кирьос и Хачанов от 2020 г.

Ник Кирьос и Карен Хачанов ще се изправят един против различен във втория двубой във вечерната сесия на " Артър Аш ", като спечелилият всред тях ще направи своя дебют в полуфиналната фаза на US Open. Напрежението в конфликта ще бъде още по-голямо, защото сред двамата прехвърчаха съществени искри в предишното и без подозрение всеки от тях ще бъде пределно стимулиран да реализира крайния триумф. 

През септември 2020 година двамата влязоха във устен спор в Twitter, където насочиха съществени обиди един към различен. Всичко стартира, когато Матс Виландер насочи рецензии по адрес на Анди Мъри, недоволствайки от обстоятелството, че трикратният първенец от Шлема получава " уайлдкард " за голям брой шампионати, като по този метод млади тенисисти биват ощетявани. 

Вследствие на тези обвинявания Кирьос реши да отбрани своя добър другар от нападките на шведа, казвайки на Виландер по какъв начин би трябвало да млъкне, тъй като никой не се интересува от мнението му. Последва коментар от страна на Хачанов, който опита да озапти австралиеца, само че точно това сложи началото на разногласието посред им, в който не липсваха обиди и от двете страни.

Хачанов: Ник, хайде, дребосъче... Това е прекомерно. Покажи малко почитание.

Кирьос: Не, добре съм. Мъри и аз изпитваме почитание един към различен, а в случай че някой стартира да приказва срещу един от приятелите ми, аз няма да виждам в профил. Казваш ме, че би трябвало да почитам Матс? За какво? Защото трансферира топката над мрежата ли? Това не може да завоюва уважението ми.

Хачанов: Решението е твое. Наистина считам, че си добър човек и нямам никакъв проблем с теб. Но откакто стоиш у дома и пишеш мнения за играчи, към този момент се възнамерявам кой има същински проблем.

Кирьос: Значи мислиш, че това, което тенисистите направиха по време на пандемията, е мъдро? С наслаждение бих провел интелектуален диалог с теб, само че не съм сигурен, че ще се простира оттатък това какъв брой мощно можеш да удряш топката. Просто желая да държа хората виновни за дейностите им.

Хачанов: Следващия път, преди да приказваш за моя разсъдък, прочети няколко книги, вместо по през целия ден да играеш видео игри.

Кирьос: Същевременно оказвам помощ на гладните, способствам за това да се отворят уреди за деца, където да могат да спортуват. Страхотен метод да направиш изследването си, ти си цялостен глупак.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР