Нигерийската звезда Burna Boy вече има музикална награда Billboard, която

...
Нигерийската звезда Burna Boy вече има музикална награда Billboard, която
Коментари Харесай

Burna Boy и Rema печелят първите награди Billboard Afrobeats

Нигерийската звезда Burna Boy към този момент има музикална премия Billboard, която да добави към възходящата си сбирка.

Певецът, който завоюва първата си премия Грами по-рано тази година, беше разгласен за най-хубавия афробийт реализатор от Billboard в Съединени американски щати.

„ Това е отдадено на Африка и на всеки актьор, приближаващ от Африка в този момент “, сподели той, приемайки премията в неделя.

Billboard е най-новата организация, която прибавя Категория Afrobeats, отразяваща голямата световна известност на жанра.

Говорейки в записано видео известие, Burna Boy сподели, че „ бъдещето е ярко... Това е единствено върха на айсберга, само че скоро ще видите цялата визия ".

Колегата нигерийски реализатор Рема също беше приет на събитието с гонг за своята съвсем вездесъща ария Calm Down, който разруши голям брой върхове за стрийминг и ранглисти.

Приемайки премията за най-хубава афробийт ария в неделя, Rema благодари на почитателите си и назова премията „ празник “ на единството и световното владичество на Afrobeats ".

Можете също се интересуват от:

Burna Boy е „ в развой на работа “, споделя майка му Горещата афробийтс звезда Рема не има намерение да се успокои Защо „ кралят на танцовата зала “ Шата Уейл пробва AfrobeatsAfrobeats: „ Звукът, който прониква в близост the world'Africa Live: За последните вести от целия континент

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР