Ние знаем, правителството не е идеално, ние знаем какви щети

...
Ние знаем, правителството не е идеално, ние знаем какви щети
Коментари Харесай

Борисов: Знаем, че правителството не е идеално, но обществото вече се успокоява

" Ние знаем, държавното управление не е идеално, ние знаем какви вреди нанася това ръководство на всяка една от партиите, по тази причина даже механизъм или съдружно съглашение не можем да подпишем, само че е неоспорим факт, че обществото се успокоява, неоспорим факт е, че изключително във външнополитически проект работим доста добре, несъмнено е, че с приемането на бюджета и корекциите, които направихме за защитата, Министерство на вътрешните работи, правосъдната защита и Национален осигурителен институт, вероизповеданията, към този момент ще имаме постоянен бюджет, приходните организации да проработят по-добре с Министерство на вътрешните работи в комплект ".

 

Това съобщи тази заран водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка следващите рецензии на президента против съуправляващите обединения.

 

" Винаги съм си представял ролята на президента като институция е като сплотяващ. Той към този момент мъчно прикрива разочарованието си, че има постоянно държавно управление. Някак си му хареса две години и половина еднолично да ръководи ", отвърна водачът на ГЕРБ. 

 

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че с ПП-ДБ са диаметрално противоположни, само че в това време работят за конституционна промяна, която имат намерение до Нова година да е реалност, както и до тогава да са избрани висшите правосъдни препоръки, да има избор на нов основен прокурор.

 

" Знаем какъв брой е мъчно - диаметрално противоположни партии. Но в това време готвим конституционната промяна, която имаме намерение до Нова година да е реалност. Възнамеряваме до тогава да са определени висшите правосъдни препоръки в другите колегии, да има определен нов основен прокурор. Неща, които от 20 години хората чакат. Така че ще си понесем вредите ", уточни той.

 

" Проектът за Конституция би трябвало да бъде направен и конституционното болшинство, което ще го поддържа, би трябвало дружно да излезе и да го показа пред обществото ", акцентира Борисов. 

 

" Аз знам, че съм приел времевата рамка до края на тази година това да е реалност - това има голямо значение и за Шенген, и за Еврозоната ", добави той.

 

Малко по-късно Борисов посочи: " Голямо геройство демонстрираха и Христо Иванов, и Кирил Петков, в това число и ние, да рискуваме партиите си, с цел да има постоянен кабинет ".

 

И непосредствено нападна президентаа Радев: " В продължение на две години Брутният вътрешен продукт на България, милиарди изтекоха към Русия. Айде в този момент, аз започнах доста меко, че президентът би трябвало да е сплотяваща фигура. По кое време с левче ви ограбиха и от нафтата, и от бензина? След като държавното управление отдаде дерогация?Над 5 милиарда лв. изтекоха в посока Русия от джобовете на всеки един българин. И в този момент започваме да си приказваме кой дал концесията. Едно време, когато Иван Костов подписа за Нефтохим Бургас, тогава е дадена и концесията, доколкото знам. Той е значителен детайл от рафинерията. Но когато грабеха по левче и ние го призовавахме, месеци наред падаше с по една стотинка, две стотинки, само че продължиха да акумулират големи облаги. Къде са тези облаги? На 5 милиарда какъв брой са налозите? 150 милиона ли? Айде малко си спомним какво направиха служебните държавни управления. Стана във всяко изявление на всеки да приказва с думите безпорядък, мизерия и бедност, чудовищна инфлация, летящи цени. Да се връщаме ли отново на това? Безспорни обстоятелства ", сподели Борисов за служебните държавни управления, назначени от Радев.

 

От проучванията обаче виждаме, че хората са търпеливи - по-добро от това не може да се сътвори, добави той, визирайки последните социологически данни на организация " Тренд " по поръчка на " 24 часа ".

 

Много партии приказват, само че си представяме противоположния вид - " Възраждане " първа политически мощ, с кои ще работят? Веднага ще изпадне в изолираност, уточни той пред публицисти в коридорите на Народното събрание тази заран.

 

" Така че да, мъчно е на всеки от водачите му е проблем да удържа безусловно партиите си, а и идните локални избори основават в допълнение напрежение ", разяснява още Борисов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР