Ние, ЗИЦ Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем за първи

...
Ние, ЗИЦ Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем за първи
Коментари Харесай

За всички пациенти с онкологични заболявания- безплатна консултация със специалиста Доц. д-р Мелтем Селам на 28-ми Април във Варна

Ние, ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ имаме удоволствието да посрещнем за първи път Доц. доктор Мелтем Селам водещ турски експерт по медикална онкология на 28- ми април 2022 във Варна Тя ще гостува в България по покана на нашия  шеф – Звезделина Лютфи. Гостуването й ще се организира в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината.

Всички пациенти,които имат потребност от лекуване на онкологичен проблем, могат да проведат безвъзмездна консултация с медицинския онколог. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със експерта могат да се обадят на телефона  на здравния център- 0878 500 920 и да си запишат час.

Кой е Доц. доктор Мелтем Селам?

Доц. доктор Мелтем Селам е бележит турски медикален онколог. Тя има дълготраен опит в своята област и сега работи в Liv Hospital Ulus, Истанбул, Турция. Специализирала е здравна онкология, рак на стомашно-чревната система и рак на яйчниците. Тя получава здравното си обучение в Медицинския факултет на Истанбулския университет. Работила в болничното заведение за образование и проучвания на Министерството на здравеопазването в Истанбул, Отделение по вътрешни заболявания.

Професионален опит
Liv Hospital UlusУниверситетска болница Okmeydanı İstanbul - Медицинска онкологияИнститут по онкология в Медицинското учебно заведение в Истанбул – Медицинска онкологияУниверситетска болница Okmeydanı İstanbul – вътрешни болестиУниверситетска болница в Истанбул – вътрешни заболявания
Членство в професионални организации
Турска асоциация по здравна онкологияМедицинска асоциация в ИстанбулИзследователска група за рак на гърдата в ИстанбулТурска асоциация за рак на белия дробАсоциация на приключилите Американската академия Üsküdar
Основните клинични области на интерес на Доц. доктор Мелтем Селам включват:

Доц. доктор Мелтем Селам лекува разнообразни онкологични болести, употребявайки химиотерапия, имунотерапия, хормонална терапия и таргетна терапия. Списъкът на някои от положенията, които лекува доктор Мелтем Селам включва:
Смесени глиомиРак на стомахаКолоректален или рак на дебелото червоЕпендимомиРак на панкреасаРак на яйчницитеОлигодендроглиомиРак на дебелото червоРак на мозъкаРак на маточната шийкаПримитивни невроектодермални тумориРак на белия дробРак на кожатаРак на гърдатаРак на простататаРак на мозъка – астроцитомНякои типове рак, които са устойчиви на химиотерапия и лъчелечение (напр. меланом)Рак на устната празнина или на устатаРак на ректумаМенингиомиМетастатичен рак 
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с Доц. доктор Мелтем Селам на 28- ми април 2022 във Варна би трябвало да си запишат час авансово на телефона на  ЗИЦ„ Медикъл Караджъ “: 0878 500 920 или да заявят стремежи от тях час онлайн на  .

Имайте поради, че по време на консултациите с Доц. доктор Мелтем Селам, прегледи няма да бъдат осъществявани. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполага пациентът все още.

 

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР