Ние, ЗИЦ Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем отново офталмолога

...
Ние, ЗИЦ Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем отново офталмолога
Коментари Харесай

За всички пациенти с очни заболявания – офталмологът Доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу ще проведе безплатни консултации на 16 септември 2022

Ние, ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ имаме удоволствието да посрещнем още веднъж офталмолога от международна класа – Доц. доктор Мурат Хасанрейсоглу на 16 септември в гр.София. Той ще гостува в България по покана на нашия  шеф – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се организира в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината.

Всички пациенти с очни болести могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с офталмолога, по отношение на опциите за лекуване на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със експерта могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402; 0878 500 940, и да си запишат час.

Безплатните съвещания с Доц.д-р Мурат Хасанрейсоглу са ориентирани към:
пациенти с към този момент открити заболяванияпациенти, нуждаещи се от второ мнениепациенти, интересуващи се от лекуване в чужбина, в частност Турция
Кой е Доц. Д- р Мурат Хасанрейсоглу?

Той приключва здравното си обучение в Медицинския факултет на университета в Анкара. Между 2003 и 2009 година работи като теоретичен помощник в Медицинския проучвателен център на Фелсенщайн в региона на нервните увреждания, ангиогенезата и патофизиологията на ретината. През 2009 година придобива компетентност „ Офталмология “. Между 2011-2020 година Доц. Д-р Хасанрейсоглу е учител в Медицинския факултет на Университета Гази, Катедра по офталмология.

Работил е като гост-професор по увеит и болести на ретината в очната болница Byers в Станфордския университет,Калифорния, Съединени американски щати през 2018 и 2019 година След като е почетен със званието Доцент през 2016 година, Доц Мурат Хасанрейсоглу е награден с Европейска тапия за офталмология, откакто е получил най-голям резултат измежду останалите европейски претенденти.

През 2014 г Доцент Хасанрейсоглу е „ постдокторант “ в Службата за очна онкология на Wills Eye Institute,Филаделфия, Съединени американски щати.

От 2020 година досега Доц.д-р Мурат Хасанрейсоглу е експерт по „ Офталмология “ в Университетска болница „ Коч “-Истанбул, Турция.

Основните клинични области на интерес на Доц Д-р Мурат Хасанрейсоглу са:

-Увеит

-Възпаление на зеницата

-Отлепване на ретината

-Макулна дупка

-Болест на жълтото леке

-Катаракта

-Болест на Бехчет

-Лаймска болест

-Оток на макулата

 Доц. доктор Мурат Хасанрейсоглу ползва в своята процедура:

-Лазерно лекуване

-Очни инжекции

-Лазерна фотокоагулация при диабетна ретинопатия и други болести на ретината

-Фотодинамична терапия (PDT/FDT)

-Транспупиларна термотерапия (TTT)

 -Комбинирани интервенции (с катаракта)

-Pars plana Витректомия

Специалистът  има забележителни знания и професионални умения в региона на очната онкология:

- Конюнктивални тумори

- Кисти на ириса

- Хориоидални тумори

- Злокачествен хороиден меланом

- Хориоидален хемангиом

Някои от методите, с които доцент доктор Хасанрейсоглу се бори сполучливо при лекуването на очни тумори са: Енуклеация , И нтраартериална Химиотерапия – Intra-arterial Chemotherapy (IAC) и Окуларна брахитерапия с плака (OPB) .

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с Доц. доктор Мурат Хасанрейсоглу в София на 16 септември 2022 би трябвало да си запишат авансово на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0878 500 940 или 0879 977 402 или да заявят стремежи от тях час онлайн на  .

Имайте поради, че по време на консултациите с Доц.д-р Мурат Хасанрейсоглу, прегледи няма да бъдат осъществявани. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполага пациентът все още.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР