Ние защитаваме демокрацията, защото демокрацията означава да имаш ясно представителство

...
Ние защитаваме демокрацията, защото демокрацията означава да имаш ясно представителство
Коментари Харесай

Костадинов: Партията на Фицо решително ще спечели изборите в Словакия

" Ние пазиме демокрацията, тъй като демокрацията значи да имаш ясно посланичество и ясно ръководство. А не някой, който не е определен и не е ясно кой тъкмо стои зад него, както сега, за жалост, се ръководи Европейския съюз ".

 

Това сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в изявление за Българска национална телевизия.

„ Има политически партии, които разсъждават също като нас сега. В Словакия да вземем за пример, това е Движение „ Република “, което сега има един евродепутат. Хубавото на демокрацията е, че тя не се съставлява единствено от една партия. Хубавото на суверизма е, че той не се съставлява единствено от едно политическо придвижване “.

Не можем да кажем занапред дали ще успеем да образуваме своя парламентарна група в Европейския парламент, само че сигурно ще работим в тази посока, безапелационен е Костадинов. „ Ще напомня, че на 12 април направихме една европейска конференция, която сплоти представители на партии от 9 европейски страни, в това число 3 от тях, които не са част от Европейски Съюз. И в подписаната обща декларация ние се договорихме за съставянето на обща парламентарна група, ново политическо семейство в Европейския парламент.

Мястото ни в Европейския парламент ще бъде там, където е мястото на всички уважаващи себе си и националните обичаи, своите лични страни политически партии, съобщи още Костадинов.

Атентатът против Фицо беше, тъй като настроенията в неговата страна, както и настроенията в по-голяма част от европейските страни стават все по-суверенистки и все по-настроени за усилване на националния суверенитет на страните, нещо, което американската агитация назовава пропуско течение в обществото, изясни водачът на „ Възраждане “.

„ Партията на Фицо ще завоюва изборите доста уверено в Словакия. И когато не можеш да спреш по някакъв метод индивида, просто го елиминираш физически. Това демонстрира доста сериозна уязвимост. Смятам, че в този момент на тези европейски избори ръководещите режими, да не кажа ще понесат доста тежък удар “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР