Ние загубихме изборите. ГЕРБ и ДПС имат ясен мандат да

...
Ние загубихме изборите. ГЕРБ и ДПС имат ясен мандат да
Коментари Харесай

Асен Василев: Българският народ ни отреди мястото на опозиция

Ние загубихме изборите. ГЕРБ и Движение за права и свободи имат явен мандат да създадат коалиция, съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев в първи коментар след днешния избирателен ден, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Всеки ден ще работим за обещанията, които сме създали, съобщи от своя страна някогашният министър председател Кирил Петков.

От тук нататък ни чака една нелека зима. Успех на ГЕРБ в съставяне на държавно управление, тъй като техният триумф, е триумф на всички българи. Ние сме надълбоко несъгласни с метода, по който те са управлявали страната, само че българските жители се произнесоха, сподели още Асен Василев и добави: Българският народ ни отреди мястото на съпротива.

Гласоподавателите имаха избор, те го направиха и избраха ГЕРБ, сподели още Василев. Нашите 60 депутата няма по какъв начин да попречат на ГЕРБ за сформирането на коалиция, продължи Василев. Той означи, че с ГЕРБ имат друга философия и изрично означи, че коалиция няма да има.

Според него не е било неточност, че не са се явили дружно с " Демократична България " на изборите.

Като градивна съпротива ще бдим над всяко едно деяние на бъдещото държавно управление, акцентира Кирил Петков.

По думите на някогашния министър председател случилото се през днешния ден демонстрира доста ясно, че голям брой хора не престават да имат вяра, че България може да бъде сполучлива и просперираща и да не бъде изяждана от корупция.

Искаме да уважим избора на хората и това, че ГЕРБ е първа политическа мощ, носят голяма отговорност. Ние обещахме на нашите гласоподаватели, че коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да бъде направена, ще си осъществим обещанието. Ние като политици ще бъдем хората, които ще си извършват обещанията, съобщи Кирил Петков.

Благодаря на всички гласоподаватели, които гласоподаваха за Политическа партия и на всички, които гласоподаваха, сподели още Петков.

Неколкократно той съобщи, че Политическа партия ще си извършват обещанията. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР