Ние всеки ден показваме огромна слабост пред ЕС, че не

...
Ние всеки ден показваме огромна слабост пред ЕС, че не
Коментари Харесай

Керемeдчиев: България има нужда от правителство, ножът е опрял до кокала

Ние всеки ден демонстрираме голяма уязвимост пред Европейски Съюз, че не сме предсказуем и сигурен сътрудник. Правителство на ротационен принцип сред ГЕРБ и ПП-ДБ е събиране и държавно управление вид Франкенщайн.

 

Това мнение изрази Милен Керемедчиев в ефира на Нова телевизия по отношение на появилата се информация, че при неуспех на първия мандат първите две политически сили разискват кабинет с втората директория и ротационен министър председател.

 

Румяна Коларова разяснява, че такова нещо има – в Румъния, където срокът е година и половина. „ Но това е безусловно невероятно, в случай че няма подписано комплицирано съдружна съглашение “, сподели тя.

 

„ Това ще стане през втория мандат, тъй като не виждам вид да се дава обещание нещо на гласоподавателите и по-късно незабавно да го наруши. Това е остаряла процедура, употребена на доста места “, съобщи Евгени Кънев.

 

Кузман Илиев дефинира опцията за министър председател на ротационен принцип като „ брак по сметка, който е неминуем “.

 

„ България е тежко разграничена на две. ГЕРБ са от едната страна и през днешния ден те ще би трябвало да преглътнат това. ГЕРБ и Политическа партия нямат никакъв избор, в случай че желаят да са мощни “, сподели той.

 

Кънев е на мнение, че ще се бяга от формулировката коалиция.

 

„ Това,а което се случва, не е инцидентно “, сподели той. Попитани ще се случи ли правосъдната промяна и ще се смени ли основния прокурор Иван Гешев, Кънев отговори, че това ще е много мъчно. Илиев е на мнение, че това може да се случи, само че всичко е въпрос на баланс.

 

„ Въртим се в обаян кръг, тъй като ние имаме проблем с значимите, публични тематики “, сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР