Ние винаги сме поддържали машинното гласуване. Ние бърза работа нямаме,

...
Ние винаги сме поддържали машинното гласуване. Ние бърза работа нямаме,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ние въведохме машинното гласуване, лоши „борисовки“ няма

„ Ние постоянно сме поддържали машинното гласоподаване. Ние бърза работа нямаме, главната ни цел е изработката на държавно управление, а не избирателен кодекс за след 4 години “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг преди минути.

„ Борисовки? Лоши Борисовки няма. Ние въведохме машинното гласоподаване “, добави той.

По мотив бежанските талази, които в последно време от ден на ден се усилват, Бойко Борисов съобщи:

„ Ние сме носители на смяната. Изчегъртахте за две години всичко и не престават безобразията. Преди две години нямаше късмет да има бягащи, и то в София, бежанци. Поради неспособно управление избиха служителите на реда. “

„ Благодаря на Христо Иванов за ласкателството за Борисовите машини. Той твърди, че убеждаваме хората, че би трябвало да ги е боязън от машините. Христо, по какъв начин убеждаваме хората? Ние ги въведохме. Опитваш се да манипулираш, само че това не го можеш колкото мен. Аз в никакъв случай не съм бил в коалиция с Българска социалистическа партия. Ти беше част от всички обири. С кое право? “, добави Борисов.

Борисов конкретизира, че същинската отговорност пред партиите е да се сформира техническо, малко държавно управление, най-малко до момента в който мине зимата.

„ Не измествайте тематиката. Ще седнем и ще създадем държавно управление. Вие обичате да спите до късно и по тази причина един месец ви е необходим. Ами ще ставаме по-рано. А и то не е комплицирано “, сподели още той.

 

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР