Ние виждаме признаци, че Русия ще засили военното си присъствие

...
Ние виждаме признаци, че Русия ще засили военното си присъствие
Коментари Харесай

Полша прогнозира засилване на руското военно присъствие в Беларус

" Ние виждаме признаци, че Русия ще ускори военното си наличие в Беларус ", сподели през днешния ден полският министър на външните работи Збигнев Рау (на снимката), представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 135
" Знаем за плануваните учения на беларуски и съветски бойци през февруари. Но следим и някои трендове, които може да значат, че в бъдеще ще имаме усилване на съветското военно наличие в Беларус ", сподели Рау в Талин.

Министърът съпровожда полския президент Анджей Дуда, който е на посещаване в Естония.

" Полша ще достави на Украйна муниции с защитителен темперамент ", сподели през днешния ден шефът на полското Бюро за национална сигурност Павел Солох. По думите му става дума за няколко десетки хиляди такива муниции.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 135  Кремъл: Владимир Путин ще разяснява отговорите на Съединени американски щати и НАТО по сигурността, когато сметне за нужно Кремъл: Владимир Путин ще разяснява отговорите на Съединени американски щати и НАТО по сигурността, когато сметне за нужно  Джонсън: Ще кажа на Путин да се отдръпне от ръба в рецесията с Украйна Джонсън: Ще кажа на Путин да се отдръпне от ръба в рецесията с Украйна  Русия изиска нови пояснения от НАТО Русия изиска нови пояснения от НАТО
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР