Ние видяхме, че те през цялото време дори не са

...
Ние видяхме, че те през цялото време дори не са
Коментари Харесай

Деница Сачева за коалицията: Те през цялото време дори не са се уважавали

" Ние видяхме, че те от самото начало даже не са се уважавали ". Това съобщи за до неотдавна управлявалата коалиция депутатката от ГЕРБ Деница Сачева.

Според нея, държавното управление се е свалило единствено. Преди ГЕРБ да внесе вота на съмнение обединението се е разпаднала и са се чували взаимни обвинявания в корупция, с ясна липса на идеологическа основа и общи полезности, разяснява Сачева в „ Карай напряко ”, оповестява " Нова телевизия ".

„ Ние видяхме, че те от самото начало даже не са се уважавали. Камо ли да са имали някаква обща цел, която да реализират дружно. Ние внесохме вота тогава, когато към този момент държавното управление нямаше болшинство в Народното събрание. То се разпадна преди вота. Вотът беше финала, с който можехме да покажем несъстоятелността на това държавно управление. То към този момент не съществуваше сега, в който вотът беше импортиран ”, счита тя.

ADVERTISING

Коментар Сачева направи за митингите в поддръжка на държавното управление. „ Ние можем да създадем доста повече хора да дойдат на площада, само че не го направихме. Хората, които могат да дойдат на площада в поддръжка на ГЕРБ, са доста повече от тези, които видяхме в поддръжка на държавното управление. Не сме желали да вършим митинг против митинг, с цел да не продължаваме разделянето ”, сподели депутатът. 

Тя засегна и думи на премиера Кирил Петков, че в случай че Бойко Борисов отиде на някой топъл остров, е податлив да договаря с депутати от партията. „ Оставям настрани тези незрели политически изявления. Това не е единственото незряло политическо изявление от страна на Петков. Говорим обаче за ръководство на страната. Нека народът да ни подреди, да има избори ”, съобщи Сачева и прикани от Политическа партия да почитат гласоподавателите на ГЕРБ.

Според нея би трябвало да се мине през вота на гласоподавателите, а не да се търсят разновидности по какъв начин да се задържи властта, тъй като счита, че това няма по какъв начин да се случи. „ Когато народът ни подреди, тогава да преминем към съответни решения и обединения, които би трябвало да бъдат на ясна, кардинална и ценностна основа. Омразата не е положително гориво за правене на политика и това се видя доста ясно ”, безапелационна е Сачева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР