Ние ви казваме как да се борите с гъбичките по

...
Ние ви казваме как да се борите с гъбичките по
Коментари Харесай

Излекувай гъбичките със сода за хляб

Ние ви споделяме по какъв начин да се борите с гъбичките по ноктите на краката с просто, само че дейно естествено средство: сода за самун.

Разпространението на разнообразни типове гъбички по ноктите е положение, известно още като онихомикоза. Доста постоянно се появява гъбичка на ноктите на краката, макар че може да се появи и на ноктите на ръцете и те нормално се предизвикват от паразити или микроорганизми, наречени дерматофити.

Въпреки че би трябвало да отидете при кожния лекар при първия признак, с цел да прегледате ноктите си и да определите подобаващото лекуване, можете също да употребявате някои естествени средства дружно с медикаменти, с цел да намалите дискомфорта на тези неприятни паразити. Разберете по какъв начин да премахнете гъбичките по ноктите на ръцете и краката без затруднения.

Предимства на сода бикарбонат

На първо място, в случай че в никакъв случай не сте страдали от това положение би трябвало да знаете, че някои признаци на онихомикозата са: жълтеникав цвят в засегнатата област, удебеляване на ноктите или даже тяхното строшаване или неприятна миризма в най-критичните случаи.

Натриевият бикарбонат, лекарство от натурален генезис което се употребява на първо място за разчистване на дома и кухнята, сега се употребява за здравословни и естетически цели с помощта на здравословните си свойства. Ето някои преимущества на содата за самун върху кожата и другите типове гъбички:

Това е чудесно средство за лекуване на гъбички по пръстите на краката и краката, защото има страхотни противогъбични, алкални и антисептични свойства. Това го прави съвършен артикул за облекчение и битка със признаците на тези кожни инфекции.

Освен това натриевият бикарбонат има мощно ексфолиращо деяние, доста потребно за премахване на мъртвите кафези които се натрупват във външната област на дермата. По този метод можете да спрете растежа на тези паразити, които нормално се настаняват в ноктите.

От друга страна, този артикул обезпечава регулаторни свойства, които управляват pH на ноктите и кожата ни. Това понижава несъразмерното изпотяване на краката и ръцете, като по този метод предотвратява появяването на гъбички в ноктите на краката и ръцете и спомага за намаляването им, в случай че те към този момент са се появили.

В умозаключение, содата за самун има избелващи свойства, които оказват помощ да се отстрани пожълтяването на ноктите, породено от разнообразни типове гъбички.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР