Ние в такива сватби няма да участваме и дори няма

...
Ние в такива сватби няма да участваме и дори няма
Коментари Харесай

Иван Таков : В сватби в СОС няма да участваме , дори няма и да кумуваме

" Ние в такива сватби няма да участваме и даже няма и да кумуваме ". Това съобщи пред БНР ръководителят на БСП-София Иван Таков по отношение на блокажа в Столичния общински съвет и идната през днешния ден среща в Общината. 

" Дали ще има бял пушек през днешния ден над Столична община - мога да ви кажа, че нашето отиване на тази среща е обвързвано по скоро с желанието ни през цялото време да приказваме по нашите цели, които сме задали още в предизборната акция, а и преди този момент. Вече не мога да схвана кой тъкмо кани ", разяснява той и заявява, че постоянно ще вземат участие в градивни диалози, които могат да доведат до положителни решения за града, тъй като, по думите му, той към този момент е в спешно положение. 

Таков обаче посочи, че това не значи по никакъв метод, че ще вземат участие в диалог за избор на ръководител на Общинския съвет през днешния ден. 

" Ние имаме наше решение. Ние сме издигнали наш претендент за ръководител на СОС. Аз на този стадий изобщо не виждам за какво би трябвало да променяме тази позиция ", посочи той в изявление за предаването " Преди всички ".

Според него с цел да се откри излаз от обстановката с ръководителя на СОС, би трябвало да се мисли в тези диалози да вземат участие всички групи в Общинския съвет. 

Общи дейности нито с ГЕРБ, нито с която и да било друга група в СОС, не сме имали, заявява Иван Таков по отношение на настояването за изключително съвещание през днешния ден по тематиката за програмата за саниране. По думите му нежеланието за присъединяване в тази среща е тяхна позиция. 

По думите на водача на Българска социалистическа партия - София не са изключени и нови избори за Общински съвет, само че съгласно него разсъдъкът ще надделее и ще се стигне до избор на ръководител.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР