Ние в БСП имаме доста удобна позиция, това което правихме

...
Ние в БСП имаме доста удобна позиция, това което правихме
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Готови сме да подкрепим правителство, което ще бъде предложено от втората политическа сила

" Ние в Българска социалистическа партия имаме много комфортна позиция, това което правихме 4 години, продължаваме да вършим и в този момент - това за което се борехме и преди този момент и търсим болшинства. Тази поредност на Българска социалистическа партия имам вяра се прави оценка ". Това съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия заместник-председателят на БСП .
" Задачата ни на всички отвън ГЕРБ е да разградим този модел, да върнем демокрацията в България, свободата на медиите и по-късно може да преминем към идващите стъпки ", добави той. " Леко разколебани сме от през днешния ден с оглед поръчките които новите партии вършиха преди изборите. Ще следим деликатно какво ще се случи в идващите дни ", сподели още Вигенин.
 Вигенин: Няма да се молим за сформиране на държавно управление Вигенин: Няма да се молим за сформиране на държавно управление
„ Ключът дали ще има избори, или ще има кабинет, е в ръцете на „ ИТН “ (ИТН). Макар и да има безмълвие, от тя...
" Ние сме подготвени да подкрепим държавно управление, което ще бъде препоръчано от втората политическа мощ. Важно е да кажем, че ние нямаме желание да поддържаме безпринципно единствено с цел да има държавно управление. Ситуацията разрешава да се сътвори държавно управление от новите партии с поддръжка на Българска социалистическа партия ", сподели още той. " По времето на Орешарски се простреляхме в крайници, в този момент е друго ", добави Вигенин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР