Ние трябва да работим за стабилността на този регион, съществуват

...
Ние трябва да работим за стабилността на този регион, съществуват
Коментари Харесай

Таяни за Западните Балкани: Мисля, че може да се постигне съгласие за 2025 г.

Ние би трябвало да работим за стабилността на този район, съществуват обаче проблеми при някои страни, свързани с миграцията. Мисля, че сега може да се реализира единодушие за 2025 година Това съобщи ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни преди началото на срещата на върха за Западните Балкани, която стартира в този миг в София.
По отношение на шестте страни от района Таяни направи предложение за пакет от финанси за построяването на инфраструктурата, за железопътни линии и цифровата инфраструктура в тези страни.
Таяни разяснява и абсурда с приключването на данни на консуматори на обществената мрежа Фейсбук чрез компанията Cambridge Analytica, като посочи, че това е един спор от изключителна значимост и " желаеме да знаем какво ще създадат и какво желаят да създадат, с цел да защитят европейските жители (вероятно представителите на Фейсбук - бел. ред.) Това не е проблем, който е обвързван единствено с Фейсбук . Ние желаеме да има независимост и положителни правила, които да пазят правата на жителите, разясни още Таяни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР