Ние трябва да дадем своя дял към потребителската култура, защото

...
Ние трябва да дадем своя дял към потребителската култура, защото
Коментари Харесай

Достъпно за вас не е кампания за борба с инфлацията, а е мярка за по-ниски цени

" Ние би трябвало да дадем своя дял към потребителската просвета, тъй като потребителската просвета е половината от пазара. Ако действаме по този начин, че всичко е неприятно, паракселанс, няма по какъв начин да стане. Сравняват се цени на зеленчуци от лятото със цени на зеленчуци от в този момент, което не е правилно ", съобщи в " Денят стартира " Владимир Иванов - ръководител на Държавната комисия по стокови тържища и борси.

" Мярката не демонстрира нива, не е мярка за битка с инфлацията, а е мярка да достави избрана кошница на допустимо най-ниски цени, образувани по пазарен метод ", това съобщи Владимир Иванов - ръководител на Държавната комисия по стокови тържища и борси.

" Борбата с инфлацията може да се води със структурни ограничения в дълготраен аспект. Мярката има за цел репутационният риск да усили конкурентното ниво и на благосклонност да се достави артикул, отново споделям, образуван на свободно пазарно пазарно взаимодейстие на допустимо най-ниска пазарна цена ", уточни ръководителят на Държавната комисия по стокови тържища и борси.

На въпроса за какво в " потребителската кошница " има артикули не от първа нужда, Владимир Иванов сподели, че питателните вериги " могат да вкарат по желание повече от тези 16 наложителни храни ".

" Могат да вкарат и двеста продукта, в случай че желаят, защото мярката е доброволна и е на свободно договаряне. Игри на благосклонност. Това не е принуда за практикуване на въздействие върху пазара, а упражнявано влияние, с цел да може да се направи по-добър конфликт сред търсене и предложение ".

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР