"Ние тръгнахме от 660 на 100 000 заболяемост в момента

...
"Ние тръгнахме от 660 на 100 000 заболяемост в момента
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски отново разтърси България с тези думи НА ЖИВО

"Ние тръгнахме от 660 на 100 000 заболяемост сега е 460 сега е двойно по-малко. Има сериозен оптимизъм на това, което се случва, само че не и във връзка с смъртните случаи и заетите реанимационни кревати. ", това съобщи началникът на Националния действен щаб генерал-майор Венцислав Мутафчийски на ексклузивен брифинг.

Ние се радваме, че получихме поддръжка макар икономическите последствия и последствията за децата да предложим ограниченията да останат до 31 януари.

В тази тенденция бих желал да кажа едно нещо - за Националния действен щаб. Ние постоянно сме споделяли философията да има по-малко болни, до момента в който се откри ваксини, имунизациите към този момент са на пазара, имунизациите към този момент пътуват към България, по тази причина би трябвало да сме още повече стимулирани да се запазим здрави, с цел да спрем тази мъка - мъка в стопанската система, в учебното заведение, в здравните заведения, в душeвността на жителите, съобщи ген. Мутафчийски.

"Призовавам всички български жители да се имунизират, всички сътрудници да се имунизират, от всеки доктор се чака да бъде последна инстанция и той да каже на своите пациенти – да, това е методът - "вие имате тези болести и тези ваксини са подобаващи за вас ", приключи той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР