Ние според социолозите и миналия път бяхме на ръба. За

...
Ние според социолозите и миналия път бяхме на ръба. За
Коментари Харесай

Мая Манолова: Хора, не вярвайте на социолозите. Подкрепете ни, ние сме най-социалната формация

Ние съгласно социолозите и предишния път бяхме на ръба. За кметските избори се твърдеше, че разликата сред мен и Фандъкова е 16 – 17 %. Накрая завършихме с разлика 4 %. Много хора по тази причина не отидоха да гласоподават. При нас няма военна дисциплинираност. При нас всеки застава зад позицията, в която има вяра. Била съм в партия. Причината да не се върна там е този авторитаризъм. Истински се съпротивлявам в това.

Човек не би трябвало да се взима на съществено. Трябва да е подготвен да се майтапи със себе си. Ще забележим на изборите какъв брой от младата публика е гласувала.

Внасяме на следващия ден тъжба за метода, по който се вкарва зеления документ. Удрят се тежко съществени цивилен права. Никой, който е бил омбудсман, не стопира да бъде подобен. Аз и фамилията ми сме имунизирани. Никой не трябва принудително да се имунизира поради административна насила.

Не считам, че някой като Костадин Ангелов би бил по-добър. Проблемът не е в здравния министър. Проблемът е в това да ни чуе – за какво хората с антитела не могат да получат зелен документ? Жалбата на следващия ден я подават разнообразни хора.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР