„Ние смятаме, че България трябва да бъде представена пред целия

...
„Ние смятаме, че България трябва да бъде представена пред целия
Коментари Харесай

Регистрираха Герджиков за президентските избори

„ Ние считаме, че България би трябвало да бъде показана пред целия свят от проф. Анастас Герджиков. Бъдещият президент би трябвало да бъде добре признат от всички пластове и групи. Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева може да бъде и облик на българската жена, която ние заслужаваме “, разяснява ръководителят на Инициативния комитет за издигане за кандидатпрезидентската двойка Радомир Чолаков.

„ Българите не би трябвало да бъдат делени на партии. Изборът за президент не е партиен избор, а е повсеместен избор. Не може президентът да споделя, че не желае поддръжка от този или от оня. Президентът би трябвало да бъде подсилен от всички партии “, добави той.

„ Действащият президент на България има зад себе си държавно управление, което не е мощно и може би не е работещо “, сподели още Радомир Чолаков.

„ За феновете на нумерологията мога да кажа, че номерът ни е 7. Кампанията ще бъде градивна и делова, без да се насочат забележки към останалите претенденти “, регистрира той.

„ Разноските по акцията ги поема Инициативният комитет. Залата през вчерашния ден съм я платил аз “, добави Чолаков.

Президентските избори са планувани за 14 ноември. Този път в изборния ден ще се гласоподава с изключение на за президент, и за народни представители в опит за трети път тази година да се сформира кабинет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР