Ние сме заявявали винаги, че не отказваме разговори по четири

...
Ние сме заявявали винаги, че не отказваме разговори по четири
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: БСП не е крайна опозиция, която отрича всичко. Явно това правителство си отива

Ние сме заявявали постоянно, че не отхвърляме диалози по четири тематики, като националната сигурност е измежду тях. Ние не търсим срещите с представители на Оперативна програма. Те ги търсят. Това демонстрира, че има един разлом в ръководещата коалиция. От една страна това е сред ГЕРБ и Оперативна програма, въпреки това сред партиите в Оперативна програма. Утре с Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила ще беседваме за хазарта и тютюнопушеното.

Това сподели в предаването "Още от деня " депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев, който разяснява вчерашната среща сред Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила и Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. "Ние не сме последна съпротива, която отхвърля всичко. Водим диалози с всички и споделяме намерено всяка една дума, която е упомената на тези срещи. С ГЕРБ водим диалози в пленарна зала. Днес за първи път беше признат наш законопроект за домашното принуждение. Има законопроекти, които текстове са безспорни. Един подобен е за вероизповеданията. Няма нищо чудно, че го поддържаме с ГЕРБ. Пак ще повторя, че не сме последна съпротива и не отхвърляме всичко. За нас е значимо да се водят диалози, с цел да се реализира консенсус ", безапелационен беше той.

"Не можем да приказваме за нови обединения в този парламент. Явно се върви към оставка на това държавно управление и това е видно. Скандалите са големи и ние разкриваме пред обществото голяма част от тях. Това държавно управление си отива. Оперативна програма схващат това и започнаха да приказват за политки, нещо, което не правеха преди една година ", сподели още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР