Ние сме зависими от своите мисли. Не можем да променим

...
Ние сме зависими от своите мисли. Не можем да променим
Коментари Харесай

12 негативни мисли, които ни дърпат назад

Ние сме подвластни от своите мисли. Не можем да променим нищо, в случай че не можем да променим метода си на мислене.

Мислите ни през днешния ден основават живота ни на следващия ден. По-долу блогърът Марк изброява пред marcandangel.com. 12 разрушителни мисли, от които би трябвало да се освободим

“Моето минало предопределя бъдещето ми. ”  –  не би трябвало да гледате на провалените си опити в предишното и грешките, които сте позволили като индикация за вашия предстоящ капацитет, а като на част от процеса по израстване. Не е наложително всичко да завършва с хепиенд, с цел да бъде най-ценния опит в живота ви. Когато стане доста мъчно, поемете си надълбоко въздух. Знайте, че множеството велики неща се случват, когато минимум ги очаквате. Продължавайте да работите върху себе си и това сигурно ще ви се отплати. Да загубиш е краткотрайно положение, да се откажеш е това, което го прави непрекъснато.

“Интересува ме какво мислят хората за мен. ”  – Игнорирайте невъзпитаните хора, които приказват за вас зад тила ви. Това е тъкмо мястото, където би трябвало да бъдат – зад тила ви. Да бъдеш мощен не значи, че постоянно би трябвало да печелиш борбите. Истинската мощ се крие в това да бъдеш задоволително умен, да не обръщаш внимание на незначителните неща и да го правиш с високо вдигната глава.

“Някой ден ще върша това, което ме кара да се усещам благополучен. ”  – Понякога, в опитите ни да създадем всички останали щастливи ни прави нещастни. Помнете, през днешния ден сте допустимо най-стари от това, което сте били досега и допустимо най-млади от това, което в миналото ще бъдете. Малко е плашещо, само че е истина. Ако изобщо има съвършен миг да следваш полезностите си и да преследваш фантазиите си, този миг е в този момент.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР