Ние сме възпитани хора, , за да обясним на Корнелия

...
Ние сме възпитани хора, , за да обясним на Корнелия
Коментари Харесай

И ДБ отиват на разговор, но не подкрепят мандата на Нинова

Ние сме възпитани хора,, с цел да разбираем на Корнелия Нинова, че изключително откакто стартира нашествието на Путин в украйна, няма по какъв начин да бъдем в едно болшинство . Това съобщи пред Нова телевизия съпредседателят на " Демократична България " военачалник Атанас Атанасов.

Той увери, че пожелава триумф на соцлидерката, само че нямало по какъв начин Демократична България да поддържа Българска социалистическа партия.

Щяхме да поставим старания от Демократична България, в случай че бяхме получили третия мандат, акцентира Атанасов. Той обаче посочи, че президентът Румен Радев за четвърти път е избрал да даде мандата на политическата мощ която има минимален късмет.
 Мартин Димитров: Вървим към служебна президентска република
Мартин Димитров: Вървим към служебна президентска република

От самото начало Радев е възнамерявал да връчи третия мандат на Българска социалистическа партия

Съпредседателят на Демократична България дефинира като за решението и уточни, че за първи път го е видял толкоз нерешителен. На Нинова също по негови думи ѝ било ясно, че полученият трети мандат е данайски подарък.

По думи на Атанасов в става въпрос за една прокурорско-герберска уйдурма, която е предизборна и всичко е замислено авансово.

Той е уверен, че в тази предизборна акция няма да е единствено тематиката Nexo, а

" Трябва да бъдем бити - дружно и поотделно, в случай че може. И Политическа партия, и Демократична България ", уточни Атанасов.

" Да, България ": 15 наши лица са чиновници на Nexo

Партиите не могат да събират данни за служебното правно отношение на своите донори

Относно резултатите от вътрешната инспекция на партията, касаеща листата с донори от Nexo, които бяха оповестени обществено, той съобщи, че в парламентарната група са обсъждали въпроса няколко пъти и заключението е, че " всичко е безусловно чисто ".

Според него все още няма учредения от даренията от чиновници на Nexo. Този въпрос обаче трябвало да го решат сътрудниците му от " Да, България ".

" Това е компромат, почиващ на справедливи данни. Така се назовава цялата тази история. " Да,България " би трябвало да решат дали да върнат парите, тъй като те са ориентирани към тях. Но все още не виждам такова съображение. Това е и проблем на финансирането на политическата активност в България ", акцентира Атанасов и запита: " Как една политическа партия да ревизира всичките си донори? Политическата партия, която оглавявам, не е ДАНС ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР