Ние сме в средата на лятото, в най-силния сезон, където

...
Ние сме в средата на лятото, в най-силния сезон, където
Коментари Харесай

Служебният министър на туризма: Това е приоритет №1

Ние сме в средата на лятото, в най-силния сезон, където сме с най-вече туристи, и би трябвало да се погрижим той да протече по един добър метод. Трябва да създадем всичко допустимо да обезпечим неговото обикновено протичане - това е приоритет номер едно.

Това сподели за Българска телеграфна агенция служебният министър на туризма Илин Димитров.

Той участва на заключителния концерт на дванадесетото издание на Националния събор на националното творчество в местността „ Войводенец “, Копривщица.

Приоритети са да решим острите проблеми и довършим започнатите неща, като проведем няколко краткосрочни политики, заключи Димитров. Той съобщи, че те ще бъдат оповестени на брифинг във вторник, когато ще бъде разяснено всичко в елементи.

Острите проблеми сега са отчетността по програмата за филантропична помощ за бежанците, където имаме доста жалби; категоризацията на заведенията и хотелите, която изостава; и протичането на сезона в изискванията на коронавирус, посочи Димитров.

По същия метод, по който работих в Народното събрание, по този начин ще работя и като министър - напълно ясно и намерено, добави Димитров. Ние ще покажем какво сме заложили и най-после ще отчетем какво е свършено, сподели той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР