Ние сме в предизборна кампания и са възможни като част

...
Ние сме в предизборна кампания и са възможни като част
Коментари Харесай

Стефан Янев: Правителството е непартийно. Интересно за кого провеждаме кампания

Ние сме в предизборна акция и са вероятни като част от естественото политическо говорене обвинявания и тъжби. Така министър председателят Стефан Янев разяснява в събота желанието на ГЕРБ да внесе жалбата в ЦИК против служебното държавно управление.

От ГЕРБ оповестиха на, че ще внесат тъжба в ЦИК против служебното държавно управление за предизборна агитация и пропаганда откакто то упрекна някогашните ръководещи в “хаос и корупция” по време на доклада си по-рано тази седмица. Бившият министър председател Бойко Борисов пък съобщи че ще стане “разследващ жител “ и цел на следствията му ще е служебното държавно управление.

“Правителството е непартийно и забавно за кого организираме акция. Многократно и аз, и министри от кабинета сме заявявали, че работим за хората и за решение на техните проблеми и срещата през днешния ден в Поповица удостоверява това ", разяснява Янев.

Той съобщи, че към днешна дата организацията за идните избори е добра. Той напомни, че ще бъдат разкрити близо 800 секции в чужбина. Отбеляза също, че за още 1500 машини до края на идната седмица се чака да има контракт. Премиерът разяснява, че квалификациите във връзка с новите назначения в администрацията би трябвало да бъдат направени едвам, откакто се види тяхната работа.

Служебният министър председател Стефан Янев се срещна в събота с членовете на Националното съдружие на кметовете на кметства в село Поповица.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР