Ние сме в Европа, а тя трябва да бъде такава,

...
Ние сме в Европа, а тя трябва да бъде такава,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Забранил съм да ми казват какви са резултатите, агенциите лъжат

Ние сме в Европа, а тя би трябвало да бъде такава, каквато постоянно сме желали да бъде – сигурна, просперираща, с високи приходи, обективна и свободна. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов в Банкя, където упражни правото си на глас, съобщи кореспондент на Novini.bg.

На въпрос за социологическите организации Борисов отговори, че тяхното е тип двуличие.

,,Според мен всяка организация, която е лъгала през този месец, медиите би трябвало, в случай че са общителни, да излязат и да кажат еди коя си организация в никакъв случай не познава резултатите. Трябва да има правдивост. Не може да се лъже по този начин необмислено и да взимат пари отсам и оттова. Честността е най-важното нещо. Така че съм забранил да ми споделят какви са резултатите. И на следващия ден е ден в последна сметка'', изясни министър председателят.

По отношение на изборната интензивност министър-председателят разясни, че доста хора са излезли сега да гласоподават.

,,Спряхме тировете, с цел да могат хората да се приберат у дома и да гласоподават. Виждате, хората имат пари и пътуват. Там, където има режими и диктатури, има висока изборна интензивност, а в този момент хората са спокойни, Европа е спокойна'', приключи Бойко Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР