Ние сме удовлетворени от това, че се назовават нещата с

...
Ние сме удовлетворени от това, че се назовават нещата с
Коментари Харесай

Цветанов: В доклада за националната сигурност нещата се назовават с истинските им имена

Ние сме задоволени от това, че се посочват нещата с същинските им имена, разяснява пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила във връзка констатациите в годишния отчет на държавното управление за националната сигурност, който слага дейностите на Русия като източник на районна неустойчивост.


Според него може би повече се вади като подтекст от написаното, в сравнение с от цялото формулиране на текстовете. Разбира се, че в отчета има за анексирането на Крим, несъмнено, че има за изострените връзки сред Европейски Съюз и Русия, Русия и НАТО, несъмнено, че се приказва за тази осведомителна война, която се води, а тя постоянно е обвързвана и с предпоставките за доста подправени вести, означи Цветанов.

От тази позиция, той счита, че повече е извадено от подтекста на написаното. Когато отчетът бъде за разискване и гласоподаване в съответните комисии, тогава ще можем да приказваме по-ясно. Не би трябвало да се оставяме на тълкования и пояснение, а просто да се срещнем с текстовете, които по никакъв метод не основават предпоставки за опълчване, съобщи Цветан Цветанов.

Но всички ние сме очевидци на това, което се случи и в изборите в Съединени американски щати, и във Франция, не бяхме подминати и ние в България, за всичко това, което се направи по време на президентската акция - имаше доста подправени вести, доста добре планувана акция за дискредитирането на Европейски Съюз и надали не, че той е нездравословен за България, както и стратегическото ни партньорство със Съединени американски щати е нездравословно за Европейски Съюз, разяснява Цветанов. Според него тези тематики са общоизвестни и сега не би трябвало да им се дава чак такова значение, само че по думите му би трябвало да бъдем задоволително осведомени, с цел да можем да противодействаме на сходни странични въздействия, които могат фактически да дестабилизират сигурността в района.

Част от нещата, които прави държавното управление и което желаеме да осъществяваме в идното председателство на Съвета на Европейски Съюз, е да засилим акцента на Европа към Западните Балкани, тъй като те също са уязвими и там също може да има евентуални закани тъкмо по такива внушения, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР