Ние сме свикнали с идеята, че има 2 вида решения,

...
Ние сме свикнали с идеята, че има 2 вида решения,
Коментари Харесай

Първото нещо, което направите в тази ситуация, разкрива характера ви

Ние сме привикнали с концепцията, че има 2 типа решения, които можем да създадем в една обстановка: вярната и неверната.
Но този тест не е подобен. Не можете да изберете неправилния вид, тъй като всички те са правилни!
Изберете една от четирите обстановка и ще научите повече за вашата .
Представете си, че се намирате в следната обстановка.
Чайникът на котлона пищи, телефонът звъни, бебето плаче, а кучето е захапало дивана.
Какво ще извършите първо?
- ще махнете чайника от котлона?
- ще вдигнете телефона?
 Отговорете на тези 2 въпроса, с цел да видите какъв брой сте интелигентни Отговорете на тези 2 въпроса, с цел да видите какъв брой сте интелигентни
Този къс тест за просветеност ще ви подскаже какво е вашето равнище и дали се водите по сърцето или по разсъдъка си. Именно посредством тези дв...
- ще успокоите плачещото бебе?
- ще спрете кучето да ръфа дивана?

Изберете една от четирите вероятни варианти и вижте какво значи вашият отговор.
1. Ще махнете чайника от котлона
 Какво видя първо? Това разкрива какъв човек си! Какво видя първо? Това разкрива какъв човек си!
Погледнете картинката и кажете какво виждате първо на нея, без да се замисляте и първосигнално! Това ще разкрие какъв човек сте и какъв...
Ако първото нещо, което сте решили, е да изключите котлона и да махнете чайника, то вие имате огнена натура и бързо се палите. Взимате решения доста бързо и без съмнение, а по-късно нищо не може да ви спре да постигнете задачите си.
Монотонността доста бързо ви отегчава и даже нервира. Обичате изненадите, само че обичате и да сте готови и да имате явен проект за деяние, без значение какъв брой бързо сте го измислили. Интересувате се от вашата сигурност и не ви харесват изненадите. По-лесно е да следвате ясно избран проект без непредвидени обрати и завои.
2. Ще вдигнете телефона
Ако първо вдигнете телефона, това значи, че сте фокусиран и изкусен човек. Можете да вършиме няколко неща по едно и също време и умеете да поддържате връзка с близките. Обичате новите запознанства, изключително с хора, които могат да ви бъдат потребни за в бъдеще. Харесва ви да сте в светлината на прожекторите и ви отива да сте в центъра на вниманието.
3. Ще успокоите плачещото бебе
 Този елементарен тест разкрива положението на сърцето ви Този елементарен тест разкрива положението на сърцето ви
Тази публикация ще изясни по какъв начин можете да ревизирате положението на сърцето си вкъщи, без в допълнение съоръжение. Защо би трябвало да знаем това...
Ако първо отивате да гушнете , с цел да го успокоите, вие сте спокоен и разумен човек. Обичате да помагате на другите и сте подготвени да се жертвате в името на общото богатство. Обичате фамилията си и държите на топлите връзки с хората към вас.
Страхувате се от самотата и от това да не загубите околните си хора. За вас една тиха и приятна вечер със фамилията ви е за предпочитане пред шумния ваучър в някой бар.
4. Ще спрете кучето да ръфа дивана
Ако първо сте решили да спрете кучето, което явно счита, че е време да си купите нов диван, то вие сте човек, който не понася хаоса и бъркотията – както в дома ви, по този начин и в персоналния ви живот. За вас е значимо да държите всичко под надзор.
Не можете да си отдъхнете, до момента в който нещата не станат по този начин, както желаете. Перфекционист сте и обичате да планирате. Държите доста на материалните неща и на обществения ви статус, само че въобще не сте повърхностни, дори в противен случай – доста сте мъдри и интелигентни и знаете по какъв начин да се измъкнете от всяка обстановка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР