Ние сме служители на нашите избиратели, както и всички народни

...
Ние сме служители на нашите избиратели, както и всички народни
Коментари Харесай

Костадинов: Да, Възраждане е заплаха, но заплаха за националните предатели

Ние сме чиновници на нашите гласоподаватели, както и всички народни представители би трябвало да бъдат, сподели ръководителят на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов в изказването си на първото съвещание на новоизбраното 49- то Народно заседание (НС), съобщи Българска телеграфна агенция.

" Да, " Възраждане " е опасност, само че заплаха за националните предатели ,

непознатите сътрудници и за виновниците за редовно осъществяването в продължение на десетилетие изтриване и деградиране на българската страна ", сподели Костадинов.

" Пратиха ни да запазим българската финансова самостоятелност, да не допуснем вкарване на страната във войната в Украйна ,

да предоговорим връзките с Европейския съюз, да не допуснем банкрут на страната и постоянно и на всички места да пазиме българския народен интерес, уточни той. За тези пет съществени целта сме подготвени да беседваме с всички останали политически сили в Народно събрание, тъй като даже и да не почитаме останалите избраници тук, ние сме длъжни да почитаме техните гласоподаватели ", съобщи Костадинов. 

Той означи, че приоритет за „ Възраждане “ е бюджетът на България .

Няма сериозен диалог за бюджет без държавно управление обаче, сподели Костадинов. Затова той уточни, че са подготвени да предложат държавно управление, управническа политика и бюджет.

" Възраждане " желае суверенът да каже дали да е преференциално да приемем еврото ,

посочи Костадинов и напомни, че са внесли в Народно събрание 604 хиляди подписа за референдум за опазване на българския лев. По думите му, от Турция не са получили нито един автограф.

Относно войната в Украйна, водачът на " Възраждане " разяснява, че няма естествен българин,

който да желае България да се ангажира в този братоубийствен спор, нито с оръжия, нито още по-малко с жива мощ и армия. Ето за какво е значимо всяка една политическа мощ да застане пред своите гласоподаватели и почтено да им каже желае или не желае да вкарва български войски във войната против Русия, уточни той.  

Нашата роля в този спор може да бъде посредническа или никаква друга, съобщи Костадинов позицията на „ Възраждане “.

Не ми е ясна позицията на другите, изключително на първите две обединения в България, разяснява той. " Те имат два избора - или вършат общо държавно управление и след това ги бият техните гласоподаватели, или не вършат общо държавно управление и след това ги бие американското посолство. Разбира се, има и трети вид за тях – да поддържат кабинет на „ Възраждане “, тогава обаче се опасявам, че ще ги бият по едно и също време и гласоподавателите им, и американското посолство ", сподели водачът на " Възраждане ". 

Относно предоговаряне на връзките с Европейски Съюз, Костадинов сподели, че „ Възраждане “ стартира диалога

с българите кои са най-важните браншове, които би трябвало да предоговорим. Каня всички в този парламент да вземат участие в този диалог, добави той. Костадинов разяснява, че към този момент са дали образец в предходния парламент с общата позиция за предоговаряне на Плана за възобновяване и резистентност в частта му за затваряне на въглищните централи. 

" Тези, които ни люлеят в робската люлка, желаят нас да ни няма .

Само че ние сме тук и ще ставаме от ден на ден, а Народно събрание занапред ще придобива все по-изявен български образ ", разяснява още водачът на " Възраждане ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР