Ние сме разумни хора, не отричаме пандемията, но не можем

...
Ние сме разумни хора, не отричаме пандемията, но не можем
Коментари Харесай

Хотелиери заплашиха: Без летен сезон догодина, мерките са неадекватни и подигравателни


" Ние сме рационални хора, не отхвърляме пандемията, само че не можем с тези несъответстващи ограничения. Зимният туризъм е жертван ", безапелационен беше Налбантов. 

По думите му, в случай че затварят хотелите и заведенията за хранене, то те би трябвало да бъдат обезщетени.

" Половинчатите ограничения са несъответстващи. Вярно е, че е незнайно за всички, само че в случай че затварят - да компенсират бизнесите. Курортите са сложени на колене, няма записвания за идната година ", означи зам.-председателят на БХРА.

И добави, че да се чакат туристи от чужбина, е " неуместно ".

" Трябва общественото министерство да реши по какъв метод да компенсира хората. Тези 24-25 лева категорчно не стигат. С 300-400-500 лева по какъв начин се живее? Ние не желаеме подаяния, само че приказваме за милиарди, които Европейски Съюз отпуска, а ние не ги виждаме тук налице ", сподели още Веселин Налбантов пред . 

Той уточни още, че  " не се ли вдигнат чартърните полети, туризмът не може да съществува ".

" Има информация, че притежателите продават хотелите. Аз очаквам да се отпусне малко пандемията и продавам всичко на 50% ", безапелационен беше Налбантов.

" Това, което се случи със затварянето, е цялостна насмешка и несъответстващо отношение към хората от зимния туризъм. Лятото ние спазихме всичко, само че персонално аз имам 30% от оборота, който имах предходната година. Не се ли откри ваксина, не може да стане. Не очаквайте да има летен туризъм идната година ", сподели на финала зам.-председателят на БХРА.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР