Ние сме против всичко, което се случва в Украйна, тази

...
Ние сме против всичко, което се случва в Украйна, тази
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: Ние сме против всичко, което се случва в Украйна

Ние сме срещу всичко, което се случва в Украйна, тази война е реалност и би трябвало да се взимат решения. Формулата на сегашното ръководство е изчерпана, защото позициите на " Демократична България " и " ИТН " са несъвместими с Българска социалистическа партия, " Продължаваме промяната " не са решили на коя страна са, съобщи в " Говори в този момент " Тома Биков от ГЕРБ.

По думите му е неприемливо министърът на защитата и министър-председателя в една такава обстановка да имат разнообразни позиции.

" Няма да желаеме министри и постове, в случай че " Продължаваме промяната " са самостоятелни от Българска социалистическа партия и някои въздействия. Не сме водили диалози. Даваме им съвет да преформатират ръководството, което не е съответно на обстановката. Една от четирите партии в обединението се разгласи против глобите, само че не споделя какво би трябвало да се направи, Българска социалистическа партия предлага да излезем от Европейския съюз ли. България би трябвало да приказва в един глас с Европа, а България приказва на два гласа минимум. България е в разтърсено положение, тъй като обединението не взима ясно решение ", добави Тома Биков.

Според него геополитическата обстановка е извънредно комплицирана.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР